; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cabral_andreea_0

Ce a făcut Cabral de dragul Andreei: „M-a dus la un curs de naștere!”

04 October 2018

Andreea Ibacka l-a convins pe soțul său, Cabral, să meargă împreună la un curs de naștere. Și cum experiența nu putea să treacă așa cu una, cu două, prezentatorul emisiunii „Ce spun românii' a împărtășit pe pagina sa de Facebook câteva gânduri. 

În așteptarea viitorului bebeluș soții Ibacka se pregătesc intens. Andreea mărtuisea pe blogul său personal că au început renovarea casei pe care speră să o termine până la venirea copilului, iar acum a reușuit să își ducă soțul și la un curs de naștere. Cum nu putea să treacă cu vederea această experiență, Cabral a povestit în stilul său plin de umor unde se află:

„Învăț să nasc. M-a dus nevastă-mea la curs de naștere. Vai, dar ce-mi place! E bine să știm cu toții că scurgerile vaginale sângeroase durează 8 zile. Oh, the joy! Bucuria cunoașterii ne umple sufletul de bucurie!', a scris acesta pe internet.

Internauții nu au întârziat să reacționeze prin intermediul comentariilor: 

„Spune sincer, ai fost forțat, amenințat și târât de Andreea sa mergi la curs!?', l-a întrebat un internaut.

„Nu, am mers cu drag. Doar că unele info nu erau pentru tati… ;)', a răspuns prezentatorul de televiziune.

 

Andreea Ibacka va naște la sfârșitul lunii noiembrie, iar până atunci nu prea mai are răbdare. Cabral are deja o fiică și este cu experiență în ceea ce privește creșterea copiilor, ceea ce o liniștește puțin pe viitoarea mămică. 

„Bebelușul pe care îl iubim deja va veni în familia noastră la sfârșitul lunii noiembrie. Până atunci ne distrăm cu molozul de acasă și dăm acatiste să terminăm șantierul în timp util. Dar de ce s-o îndulcesc..nici noi nu credem că este viabil. Cu toate acestea, suntem relaxați și zâmbitori din cale afară. Fără medicație. Apropo de simptomatologie prin simpatie manifestată în cuplu', a  scris Andreea Ibacka pe blogul personal.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare