; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aviv, băiețelul Monicăi Anghel

Ce a făcut Aviv, băiețelul Monicăi Anghel, în culise la “Te cunosc de undeva!”

06 May 2014

În culise, la Te cunosc de undeva!', vedetele mămici au venit, uneori, și cu ai lor copii, curioși să vadă ce face mami la serviciu'.

Sofia, fetița în vârstă de cinci ani a Andreei Bănică, a admirat-o pe mama ei, din sală, în timp ce aceasta realiza transformările pe care i le-a rezervat ruleta și a făcut apoi cunoștință, în culise, cu ceilalți colegi artiști ai acesteia. Iar zilele trecute, Aviv, băiețelul de trei ani și jumătate al Monicăi Anghel, i-a făcut, la rându-i, o vizită mamei sale la serviciu.

Aviv, băiețelul Monicăi Anghel

Foarte prietenos și zâmbăreț, Aviv s-a simțit în culise la Te cunosc de undeva!' ca acasă. Poate de aceea, de câte ori îl întreba cineva: Aviv, unde-i mami?', răspundea fără să clipească: La bucătărie'. S-a interesat de ce țipă domnul?', auzindu-l pe Florin Ristei făcând vocalize, pe hol, și a admirat cum doamnele de la machiaj și coafură le pun diverse chestii pe cap și pe față colegilor mamei sale.

Când toată lumea a trebuit să coboare în platou, Aviv a luat de pe o farfurie un pateu cu brânză, să i-l ducă mamei sale, în caz că i se face foame. De altfel, chiar dacă are doar trei ani și jumătate, Aviv este încă de pe acum un băiețel foarte grijuliu și atent cu mama sa.

Zilele trecute, când artista s-a simțit foarte rău din cauza unor puternice dureri de spate și mama ei i-a pus niște ventuze, Aviv, auzind-o cum se vaită, a început să o mângâie pe cap, spunându-i: Gata, mămicuța mea! Hai taci, mama, că-ți trece!'. Mă impresionează și mă topește fiecare asemenea gest din partea lui', ne-a spus Monica Anghel.

Pe Monica Anghel o vedeți sâmbătă, 10 mai, de la ora 20.30, în juriu la Te cunosc de undeva!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare