; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce a făcut Anca Rusu în Hong Kong | FOTO

11 January 2013

Prezentatoarea Observatorului' de weekend al Antenei 1 – Anca Rusu – a trecut în 2013 la Hong Kong, alături de logodnicul ei Ştefan Stan. De la paradele dragonilor, la ritualul ceaiului şi până la uriaşa statuie a lui Budha din Lantau, iată cu a amintiri s-a întors ea din Asia.

În TVmania care apare pe piaţă pe 14 ianuarie, Anca Rusu a povestit în detaliu ce a fascinat-o în Hong Kong.

Hong Kong a fost una dintre cele mai frumoase destinaţii pe care le-am vizitat vreodată şi cea mai îndepărtată de până acum, însă fiecare dintre cele 13 ore de zbor a meritat! Am fost copleşiţi de civilizaţia furnicarului cu 7 milioane de locuitori dar şi de frumuseţea şi tradiţiile din satele pescăreşti ale insulelor din jur.

Statuia gigantică a lui Budha, plajele de o frumuseţe sălbatică şi satele pescăreşti cu locuinţe lacustre au fost primele obiective de pe insula Lantau. Am rătăcit apoi pe străzile aglomerate ale metropolei, am admirat-o din cele mai înalte puncte şi am asistat la o paradă-maraton a dragonilor. Am petrecut noaptea dintre ani bucurându-ne de cel mai spectaculos foc de artificii şi dansând în cel mai cosmopolit club din Hong Kong', a povestit ea în TVmania'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare