; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amber heard

Ce a făcut Amber Heard cu cei 7 milioane de dolari obţinuţi după divorţul de Johnny Depp

11 April 2018

Fotomodelul Amber Heard (31 de ani) şi-a onorat promisiunea privind modul în care va cheltui cei 7 milioane de dolari obţinuţi după divorţul de actorul Johnny Depp (54 de ani).

Aceasta a donat banii obținuți în urma divorțului așa cum chiar ea anunța în urmă cu un an că va face.  Potrivit publicației People, aceasta a donat între 1 şi 5 milioane de dolari Spitalului pentru Copii din Los Angeles, între 1 iulie 2016 şi 30 iunie 2017, numele vedetei figurând pe lista de onoare a donatorilor.

 „În numele tuturor copiilor şi familiilor ale căror vieţi le-ai schimbat, toţi cei de la Spitalul pentru Copii din Los Angeles îţi oferim mulţumirile noastre sincere, au transmis reprezentanţii unităţii medicale în cadrul căreia Amber Heard a făcut şi voluntariat timp de zece ani. 

 

Restul banilor au fost direcționață către organizația America Civil Liberties, care luptă pentru a opri violenţa împotriva femeilor.

 

  „Eforturile mele filantropice au fost întotdeauna centrate pe îngrijirea medicală, în special a copiilor şi a femeilor. Îngrijirea medicală este un drept şi o necesitate umană. În ultimii 14 ani am colaborat cu spitale pentru copii şi sper că i-am făcut pe aceşti micuţi grav bolnavi să zâmbească şi să se bucure, a declarat recent fotomodelul pentru aceeași publicație.

 

Amber Heard s-a căsătorit cu Johnny Depp pe 3 februarie 2015, după trei ani de relație. La 15 luni distanță cei doi au divorțat, după ce fotomodelul l-a acuzat pe actor de violență domestică.

În urma pronunțării divorțului, aceasta a oferit răspuns și gurilor rele care speculau că s-ar fi căsătorit cu celebrul actor numai din interes material.

 „Aşa cum am precizat şi în solicitarea ordinului de restricţie şi în actele de divorţ, banii nu au jucat niciodată un rol important pentru mine, exceptând faptul că mi-i doresc pentru a-i putea dona în scopuri caritabile şi, implicit, pentru a-i ajuta pe cei mai puţin capabili de a se apăra singuri, declara vedeta presei de peste ocean în urmă cu un an.

Recent, Amber Heard s-a despărțit pentru a doua oară de milionarul Elon Musk și se speculează că ar avea deja o relație cu Sean Penn.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare