Homepage  / Vedete româneşti

Ce a făcut Alex Delea cu banii de la Survivor România 2022. În ce ar vrea să investească

Ce a făcut Alex Delea cu banii de la Survivor România 2022. În ce ar vrea să investească
9

de Roxana Mirea,

Alex Delea a câștigat trofeul „Survivor România” 2022 și premiul în valoare de 100.000 de euro. La un an de când s-a întors acasă cu această sumă impresionantă de bani, Alex Delea a recunoscut ce a făcut cu cei 100.000 de euro.

Alex Delea, despre premiul de la Survivor România 2022

Alex Delea a povestit ce a făcut cu marele premiu de la „Survivor România” 2022 în valoare de 100.000 de euro. Câștigătorul show-ului de la Pro TV a spus că nu s-a atins de acei bani, încă. Alex Delea spune că nu se simte pregătit să investească într-o afacere, însă are o idee despre ce și-ar dori să facă.

„Banii sunt neatinși! Sunt la saltea! Glumesc, desigur! Adică banii sunt neatinși, dar sunt la bancă, într-un cont. Nu m-am decis încă ce să fac cu ei! Nu mă simt deloc pregătit să investesc într-o afacere doar așa, de dragul de a învârti niște bani. Cum nu cunosc multe lucruri, am decis să rămân precaut și să nu mă arunc cu capul înainte, cum se spune!

Poate în imobiliare ar exista o oportunitate. Am scos la vânzare un apartament, mă gândesc să cumpăr alte două și să pornesc de aici. Asta ar putea fi ceva care să mă atragă și, în același timp, destul de simplu pentru mine. Sper ca odată și odată să se întâmple povestea asta și să mă pornesc și eu!” a spus Alex Delea pentru impact.ro.

alex-delea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alex Delea, despre viața amoroasă

Alex Delea spune că nu există nicio fată care să-i fi furat inima, însă este foarte încrezător în viitorul său. Acesta a menționat că este nehotărât și în ceea ce privește viața amoroasă, nu doar în afaceri.

Nehotărârea m-a însoțit și în viața amoroasă! Nu există nimeni foarte apropiat. Dar simt că, într-o bună zi, va apărea și oportunitatea într-o mare afacere, dar și fata cea aleasă. Cine știe, poate ea va face marele gest spre mine și nu eu?!”, conchide cu umor același Alex Delea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton