Homepage  / Vedete româneşti

Ce a dezvăluit Sorana Darclee despre nunta cu iubitul ei. Se cunosc de 27 de ani

Ce a dezvăluit Sorana Darclee despre nunta cu iubitul ei. Se cunosc de 27 de ani
7

de Roxana Mirea,

Sorana Darclee, în vârstă de 40 de ani, a făcut primele declarații despre nuntă. Cântăreața a trecut printr-un divorț, în anul 2014, însă acum este pregătită să își întemeieze o familie alături de iubitul ei. Sorana și iubitul ei sunt împreună de câțiva ani, deși se cunosc de 27 de ani.  

Sorana Darclee, primele declarații despre nuntă 

Sorana Darclee este fericită și și-a găsit liniștea în brațele iubitului ei, după ce, în anul 2014, a trecut printr-un divorț dureros. Ea și fostul partener s-au despărțit după ce el a înșelat-o cu o damă de companie.  

Acum, Sora Darclee formează de câțiva ani un cuplu cu un bărbat pe care îl cunoaște de 27 de ani. Cântăreața a mărturisit că ea și partenerul ei vorbesc despre nuntă și un copil, însă nu se grăbesc. Cert este că Sorana nu își mai vede viața fără iubitul ei, pe care îl numește „jumătatea mea”. 

sorana-darclee-primele-declaratii-despre-nunta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„El (n.r. iubitul) îmi aduce fericirea și mulțumirea asta a lucrurilor așezate în viața mea. Planurile noastre sunt cu foarte multă muncă pentru că la asta ne gândim în permanență: cum să facem, cum să ne dezvoltăm, cum să creștem. Sunt planuri momentan, le luăm așa, pas cu pas. O să le dezvăluim așa, pe rând. Da, sunt planuri (n.r. căsătoria, un copil), dar sunt planurile noastre. Vouă o să vă spunem atunci când se va întâmpla sau după moment, o să vă anunțăm. 

Nu știu ce și când se va întâmpla, avem noi mici idei. N-aș putea să trăiesc fără jumătatea mea, nu există, în rest pot să trăiesc fără orice”, a declarat Sorana Darclee pentru Antena Stars, citat de Cancan. 

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton