; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

131336010_118283056772907_8980281157220286057_n

Ce a convins-o pe Andreea Ibacka să revină pe micile ecrane

18 February 2021

Andreea Ibacka a decis să revină pe micile ecrane după o pauză de mai bine de 2 ani, timp în care s-a dedicat familiei. 

Frumoasa vedetă a acceptat să joace în noul serial românesc produs de Ruxandra Ion, „Adela', difuzat în fiecare joi de Antena 1, de la ora 20.30. 

Actrița mărturisește că absența sa a fost una întemeiată, întrucât și-a dorit să se dedice mai mult familiei sale și mai ales copilului pe care și l-a dorit cu ardoare. Acum, Andreea a considerat că este timpul potrivit pentru revenirea la marea sa pasiune profesională, actoria! 

 

„Deși 2020 ne-a dat tuturor sistemul de referință peste cap, iar pandemia ne-a făcut să tânjim după colectivitate, după o ieșire cât de scurtă din casă… gândindu-mă la proiectele online în care m-am implicat în ultimii ani, realizez cât de norocoși suntem să trăim era digitalizării. 

Să putem alege în meseria aceasta dacă lucrăm dintr-un studio, de acasă, din rulotă sau din vârf de munte, având șansa să producem și să distribuim în social media conținut foto/ video de calitate, folosind doar tehnologie accesibilă. 

Sigur că experiența acumulată în anii de tv a pus bazele proiectelor independente pe care acum le realizez alături de brand-urile cu care colaborez. Proiecte pentru Instagram, Facebook, Youtube, blogul meu, pentru care lucrez foarte mult, acoperind scenariul, decorul, stylingul personal, interpretarea și – de multe ori – montajul.

Revenind la paralela tv – online, contextul personal s-a modificat semnificativ în ultimii ani și venise momentul să mă dedic mai mult familiei. Ne-am dorit un copil și mi s-a părut firesc să-mi asum responsabilitățile ce vin la pachet. De exemplu, în 2018, existând riscul de a naște prematur, în ultimul trimestru de sarcină am fost nevoită să declin oferta de a lucra în cadrul altui serial tv. Mai târziu, din dorința de a nu pierde etape importante din dezvoltarea fiicei mele, mi-am petrecut majoritatea timpului alături de ea. De altfel, am și alăptat-o până de curând, așa că toate ieșirile mele (scurte) au fost programate în funcție de copil. Iar programul de filmare al unei producții tv (ce presupune o echipă de producție mare), este greu de gestionat pentru o mămică la început de drum. O zi de filmare pentru serial, de pildă, poate dura și 13-14 ore (luând în calcul și drumul). 

Altfel, actoria, dar și adrenalina transmisiunilor live mă fac fericită. Și lăsând deoparte timingul (care acum este unul potrivit), am căutat de fiecare dată proiecte tv cu care să mă identific, iar serialul „Adela' (Antena 1) vă anunț că va fi revelația anului 2021', a povestit Andreea Ibacka. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare