; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce a cerut Shakira de la organizatorii concertului de la Bucureşti

02 May 2011

Una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, Shakira, vine la Bucureşti, pe 7 mai, să-şi încânte fanii cu cele mai recente hituri ale ei, She Wolf', Gypsy' şi Loca'.

Are doar 1.57 metri, dar destulă energie încât să facă de toate. Cântă, compune, îşi mişcă abdomenul şi şoldurile ca nici o altă cântăreaţă latino şi este implicată în nenumărate activităţi filantropice. Şi da, are timp şi de o relaţie! Shakira Isabel Mebarak Ripoll este îndrăgostită până peste cap de noul ei iubit, fotbalistul de la FC Barcelona, Gerard Pique, pe care îl copleşeşte cu gesturi romantice în public.

Prezentă în ţara noastră pentru a doua oară (a mai cântat la Timişoara, în 2006, în faţa a peste 20.000 de spectatori) Shakira e gata să electrizeze admiratorii cu un show de zile mari interactiv şi plin de energie' aşa cum îl caracterizează ea.

Concertul pe care îl va susţine pe 7 mai în Piaţa Constituţiei face parte din turneul mondial The Sun Comes Out' (n.r. – Iese soarele') care promovează ultimele sale două albume, She Wolf', din 2009, şi Sale el Sol', lansat anul trecut.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare