; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CSI Crime şi investigaţii

CBS intenționează să anuleze serialul „CSI: Crime şi investigaţii”

12 May 2015

Sezonul 15 (terminat în februarie la americani) ar fi fost şi ultimul pentru serialul poliţist „CSI: Crime şi investigaţii' (difuzat la noi de TVR 1), scrie vulture.com.

Surse din industria televiziunii spun că, odată cu anularea emisiunii „American Idol', postul CBS a pus pe butuci şi unul dintre cele mai longevive seriale TV din istorie (a cărui producţie este foarte scumpă): două surse separate spun că CBS vrea să încheie povestea după seria a 15-a cu un film TV.

William Petersen şi Marg Helgenberger

Lansat în 2000, „CSI: Crime şi investigaţii' i-a avut în distribuţie pe William Petersen şi Marg Helgenberger (ambii au părăsit producţia, el în 2009, ea în 2012). Din echipa originală, George Eads a rămas în serial până la sezonul 15, deşi şi el a avut ceva de împărţit cu producătorii. Vedetele celor mai recente sezoane sunt Ted Danson şi Elisabeth Shue.

Vestea bună pentru fanii „CSI' este că spin-off-ul „CSI: Cyber' (cu Patricia Arquette, al patrulea serial al francizei şi singurul care mai există astăzi) va continua cu sezonul 2.

Te-ar putea interesa și:

Marg Helgenberger a terminat-o cu rolul din „CSI: Crime și investigații'

Elisabeth Shue o înlocuieşte pe Marg Helgenberger în „CSI'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare