; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Marciuc

Cazul unei femei care a învins moartea, astăzi, în „Destine ca-n filme”

05 November 2013

Iuliana MarciucIuliana Marciuc aduce astăzi, 5 noiembrie, de la ora 20:00, la TVR 2, în cea de-a doua ediţie a emisiunii „Destine ca-n filme', povestea incredibilă a unei femei despre care se poate spune că s-a născut a doua oară. 

În această ediţie, Iuliana le va prezenta telespectatorilor cazul unei femei care a învins moartea. Ada Mihaela Calciu este protagonista unei poveşti uluitoare despre tragedie, speranţă, credinţă şi miracolul reîntoarcerii la viaţă.

Ce-şi poate dori mai mult un om: bani, o carieră de succes, împlinirea în dragoste? La 35 de ani, Ada Mihaela Calciu le avea pe toate. Din păcate, destinul ei trece de la fericire la dramă într-o singură clipă. Aflată într-o vacanţă exotică alături de prieteni şi de soţul ei, suferă un groaznic accident de maşină şi intră în comă de gradul 3, echivalent cu moartea clinică.

Tot în ediţia de azi a emisiunii, telespectatorii vor afla povestea impresionantă a unui băiat căruia i s-a schimbat radical viaţa după ce a fost înfiat, dar şi cum a contribuit la salvarea altor vieţi destinul unei mirese care şi-a pierdut viaţa într-un accident.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare