Homepage  / Știri

Cazul Julian Sands: moartea actorului a fost confirmată, la șase luni de la dispariția sa în munții din California

Cazul Julian Sands: moartea actorului a fost confirmată, la șase luni de la dispariția sa în munții din California
8

de Redactia Tvmania,

Julian Sands a fost declarat, oficial, decedat, după ce a fost dat dispărut acum șase luni. După o lungă perioadă de căutări, autoritățile au confirmat că rămășițele descoperite în munții din California erau într-adevăr ale celebrului actor de la Hollywood, cunoscut pentru rolul din filmul premiat cu Oscar „Room with a View” sau din serialele „24” și „Smallville”. Ce au dezvăluit acum autoritățile.

Moartea lui Julian Sands a fost confirmată

Julian Sands, care era pasionat de drumeții și alpinism, a fost dat dispărut după ce nu s-a mai întors acasă după o plimbare în zona Mount Baldy. De atunci, au avut loc opt căutări terestre și aeriene pentru a-l găsi pe actorul din „Leaving Las Vegas”. Acestea au fost însă greoaie, din cauza condițiilor meteo proaste, și au fost chiar oprite în martie din cauza riscului de avalanșe.

Starul din „Room with a View” și serialele „24” și „Smallville” a fost văzut ultima dată în zona Mount Baldy din California, pe 13 ianuarie. Sâmbăta trecută, un grup de excursioniști au găsit rămășițe umane la fața locului, ei alertând imediat poliția. Autorăritățile au confirmat, după verificări și analize, că trupul este cu adevărat al actorului în vârstă de 65 de ani, anunță BBC.

Cazul Julian Sands: moartea actorului a fost confirmatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Procesul de identificare a cadavrului găsit pe Muntele Baldy la 24 iunie 2023 a fost finalizat. Acesta a dus la identificarea pozitivă a lui Julian Sands. Cauza morții este în curs de investigare, în așteptarea rezultatelor unor teste suplimentare”, a transmis Biroul Șerifului din San Bernardino, printr-un comunicat. „Dorim să ne exprimăm recunoștința față de toți voluntarii care au lucrat neobosit pentru a-l localiza pe domnul Sands.”, se mai arată în comunicatul citat.

Julian lasă în urmă soția, Eugenia Citkowitz, două fiice, Imogen Morley, în vârstă de 26 de ani, și Natalya Morley, în vârstă de 23 de ani, precum și un fiu, Henry, în vârstă de 37 de ani, din căsătoria cu Sarah Sands.

Familia spera la o minune

Săptămâna trecută, familia actorului din „24” a declarat că îl păstrează în continuare „în inimile noastre cu amintiri luminoase”. Ei au adăugat într-o declarație: „Suntem profund recunoscători echipelor de căutare și coordonatorilor care au lucrat neobosit pentru a-l găsi pe Julian. Continuăm să îl păstrăm pe Julian în inimile noastre cu amintiri luminoase despre el ca tată minunat, soț, explorator, iubitor al lumii naturale și al artelor și ca interpret original și colaborator.”

Pe de altă parte, fratele actorului, Nick Sands, a recunoscut că era convins că Julian a murit. Mai mult, se împăcase deja cu această idee tristă.

„M-am împăcat cu faptul că a plecat. Aşa am făcut faţă situaţiei”, a mărturisit Nick Sands.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton