; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa Visuri la cheie si familia

Caz emoționant în ediția de miercuri a emisiunii „Visuri la cheie”. Un copil cu zeci de medalii, abandonat de părinți: „Părinții ei i-au tăiat aripile”

20 October 2020

Poveștile de viață pe care le întâlnim în emisiunea Visuri la cheie ne lasă fără suflare. De cele mai multe ori este vorba de copii care plătesc pentru greșelile celor care le-au dat viață. Miercuri vom ajunge în Pitești și vom cunoaște povestea Robertei, o fată de 13 ani, care a fost abandonată de părinți la doar 11 luni după ce a fost adusă pe lume. De atunci, pentru ea, „mamă' și „tată' sunt… bunicii. 

Aceștia au făcut totul pentru ca fata să-și croiască un drum în viață și să-și urmeze visurile. De 9 ani face gimnastică și a câștigat numeroase premii și medalii. Ca să o poată susține să facă performanță, bunicii au renunțat la multe, chiar și la medicamentele necesare după o anumită vârstă. „Părinții ei i-au tăiat aripile, dar noi am ajutat-o să-i crească înapoi și să zboare din nou', va spune George, bunicul care a devenit tată pentru copilă.

„Arhitect nu o să mă mai vedeți niciodată!'

Ediția aceasta vine cu noi surprize și cu o schimbare de… roluri. Cine va avea parte de adevărate provocări și va spune: „Uitați-vă la mine! Arhitect nu o să mă mai vedeți niciodată!', aflăm miercuri, de la 20:30.

Tot în următoarea ediție aflăm cine îl va face pe Dragoș să renunțe la celebrul baros, dar și cine va fi demolator în locul lui.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare