Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cauza oficială a morții lui Ray Liotta, dezvăluită la un an de la decesul său. Anunțul făcut de autorități

Cauza oficială a morții lui Ray Liotta, dezvăluită la un an de la decesul său. Anunțul făcut de autorități
7

de Andra Stana,

Ray Liotta a fost găsit mort în camera sa hotel, în Santo Domingo, Republica Dominicană, în mai 2022. Acum, la un an de la deces, a fost dezvăluită cauza morții actorului din „Goodfellas”. Inițial, s-a crezut că a murit în somn. Iată ce s-a întâmplat de fapt cu actorul de 67 de ani.

Cauza morții lui Ray Liotta a fost dezvăluită

Actorul din „Goodfellas”, în vârstă de 67 de ani, a fost găsit mort în camera sa de hotel din din Santo Domingo, Republica Dominicană, în luna mai 2022, iar acum oficialii din această țară ar fi confirmat cauza morții sale: insuficiență respiratorie, edem pulmonar și insuficiență cardiacă acută.

În documentele obținute de TMZ.com, moartea lui Liotta a fost catalogată drept „naturală și nonviolentă”, iar oficialii au constatat că starul suferea de ateroscleroză – o îngroșare a arterelor care poate duce la probleme, inclusiv atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale.

Liotta se afla în Republica Dominicană și lucra la un film numit „Dangerous Waters”, cu Eric Dane, Odeya Rush și Saffron Burrows, iar rapoartele anterioare sugerau că ar fi murit în somn. Trupul său a fost ulterior transportat cu avionul înapoi în SUA, la familia sa.

Cauza oficială a morții lui Ray Liotta, dezvăluită la un an de la decesul său. Anunțul făcut de autoritățiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ray Liotta a primit postum o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actorul a primit postum o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles în luna februarie. La ceremonie au participat logodnica lui Liotta, Jacy Nittolo, și fiica acestuia, Karsen Liotta, care a acceptat premiul în numele tatălui ei.

„Sunt atât de emoționată să accept această onoare în numele tatălui meu. Nu aș putea fi mai mândră de el. A fost un actor unic în felul său și cel mai bun prieten, frate și tată pe care și l-ar putea dori cineva.

Am avut noroc cu tine. Dacă ai un Ray în viața ta, ești norocos. Îți mulțumesc pentru munca ta și pentru amprenta pe care ai lăsat-o asupra mea și a tuturor celor care te iubesc. Toată lumea merită un Ray în viața lor.”, a spus Karsen Liotta.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton