Homepage  / Știri / Vedete străine

Cauza oficială a morții lui Angus Cloud. Actorul din serialul „Euphoria” avea doar 25 de ani

Cauza oficială a morții lui Angus Cloud. Actorul din serialul „Euphoria” avea doar 25 de ani
6

de Roxana Mirea,

A fost dezvăluită cauza morții lui Angus Cloud, actorul din serialul „Euphoria”. Acesta a încetat din viață pe 31 iulie 2023. Avea doar 25 de ani. Potrivit familiei, care a transmis un comunicat, decesul tânărului actor a survenit la o săptămână după înmormântarea tatălui său. 

Cauza oficială a morții lui Angus Cloud 

Cauza oficială a morții lui Angus Cloud a fost dezvăluită joi, ET confirmând că starul din „Euphoria” a decedat în urma unei supradoze. Medicul a confirmat că decesul a survenit în mod accidental, după ce au existat o serie de speculații potrivit cărora Angus ar fi vrut să se sinucidă. Un purtător de cuvânt al medicului legist al comitatului Alameda a declarat pentru ET: „Angus Cloud a murit din cauza unei combinații letale de fentanil, cocaină, metamfetamină și multe altele, ceea ce s-a considerat a fi o supradoză accidentală. Angus a suferit o intoxicație acută din cauza combinației de droguri, care a inclus și benzodiazepină.” 

Familia lui Cloud a confirmat că actorul a murit pe 31 iulie, într-o declarație. El avea 25 de ani. 

Soirée Harper’s Bazaar Icons & Bloomingdale’s 150th Anniversary à New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cu cea mai mare durere în suflet a trebuit să ne luăm astăzi rămas bun de la un om incredibil. Ca artist, prieten, frate și fiu, Angus a fost special pentru noi toți în atât de multe feluri”, scria atunci familia Cloud. „Săptămâna trecută și-a îngropat tatăl și s-a luptat intens cu această pierdere. Singura alinare pe care o avem este să știm că Angus este acum reunit cu tatăl său, care a fost cel mai bun prieten al său.” 

Angus a fost deschis cu privire la lupta sa cu sănătatea mintală și sperăm că moartea sa poate fi un memento pentru alții că nu sunt singuri și că nu ar trebui să lupte singuri în tăcere”, a mai scris familia actorului. „Sperăm că lumea își va aminti de el pentru umorul, râsul și dragostea sa pentru toată lumea. Cerem intimitate în acest moment, deoarece încă procesăm această pierdere devastatoare.” 

Angus Cloud l-a interpretat pe Fezco în Euphoria 

Angus Cloud l-a interpretat pe Fezco, un traficant de droguri, în serialul „Euphoria”, din 2019 până în 2022. În serial mai joacă Zendaya, Sydney Sweeney și Jacob Elordi.  

Într-o declarație pentru ET, un purtător de cuvânt al HBO a declarat: „Suntem incredibil de întristați să aflăm de moartea lui Angus Cloud. A fost extrem de talentat și o parte iubită a familiei HBO și Euphoria. Transmitem cele mai profunde condoleanțe prietenilor și familiei sale în aceste momente dificile.” 

Cloud a apărut, de asemenea, în filme precum „The Line” și „North Hollywood”, precum și în videoclipuri muzicale pentru Juice WRLD și Becky G.  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton