; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cauza neînțelegerilor dintre Andreea și Cabral Ibacka. De aici încep boacănele

Cauza neînțelegerilor dintre Andreea și Cabral Ibacka. „De aici încep boacănele”

28 June 2021

Andreea Ibacka, care așteaptă cel de-al doilea copil, și Cabral au parte în cuplu și de clipe mai delicate, scrie libertatea.ro. Actrița a explicat de ce apar neînțelegeri între ei.

Într-un interviu pentru revista Unica, Cabral a avut numai cuvinte de laudă la adresa soției. Vedeta Pro TV a mărturisit că își admiră soția din multe puncte de vedere.

„Îmi place că e organizată. Și meticuloasă. Și nu se oprește niciodată din ce are de făcut… no matter what!'.

La rândul ei, Andreea a spus că lucrul pe care îl admiră cel mai mult la Cabral este și lucrul care stârnește uneori conflicte între ei. Prezentatorul „Ce spun românii' muncește prea mult.

„Soțul meu e foarte muncitor. El, și când nu mai poate, mai poate puțin! Doar că mă suie pe tavan fiindcă nu-și planifică timpul într-un mod realist, își aglomerează agenda peste măsură și de aici încep boacănele', a declarat vedeta pentru sursa precizată mai sus.

De curând, Andreea Ibacka și soțul ei au luat o hotărâre în ceea ce privește vacanța lor de vară. Înainte să devină din nou părinți, cei doi vor pleca în Grecia, fără fiica lor Namiko, și vor petrece o săptămână pe barcă, deși Andreei nu-i prea surâde această escapadă.

„Vara aceasta ne propunem primul concediu fără Namiko, o săptămână pe barcă în Grecia. Am mari emoții, dar sunt hotărâtă să sparg gheața', a povestit actrița din serialul „Adela' într-un interviu pentru TV Satelit.

Până acum, Cabral și Andreea nu au anunțat sexul viitorului bebeluș.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare