Homepage  / Știri

Cauza morții lui Sinéad O’Connor. Ce au dezvăluit medicii legiști, la 6 luni de la decesul artistei

Cauza morții lui Sinéad O'Connor. Ce au dezvăluit medicii legiști, la 6 luni de la decesul artistei
13

de Roxana Mirea,

Cauza decesului artistei Sinéad O'Connor a fost anunțată, la 6 luni după ce aceasta a murit. Familia ei a confirmat decesul pe 26 iulie 2023. Ea avea 56 de ani. 

Cauza morții lui Sinéad O’Connor 

La aproape șase luni după ce lumea a aflat în mod neașteptat de pierderea cântăreței de renume mondial Sinéad O’Connor, a fost dezvăluită cauza oficială a morții sale. 

Familia ei a confirmat decesul pe 26 iulie 2023, spunând într-o declarație pentru RTE că „familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în aceste momente foarte dificile”. Ea avea 56 de ani. 

Înainte de a muri, O’Connor, care era deschisă cu privire la problemele sale de sănătate mintală, a plâns moartea prin sinucidere a fiului ei Shane, tragedie care s-a petrecut în 2022. De fapt, tragedia a fost subiectul ultimei postări a lui O’Connor pe Twitter. 

La aproape șase luni de la moartea lui O’Connor, Tribunalul de Medicină Legală din Londra Inner South a confirmat pentru ET că celebra cântăreață a murit din cauze naturale. Conform biroului, medicul legist a încetat să se mai implice în cazul morții lui O’Connor., potrivit ET.

„Confirmăm că doamna O’Connor a murit din cauze naturale. Prin urmare, medicul legist a încetat ancheta în caz”, a transmis biroul de medicină legală într-un comunicat. 

Sinead O’ Connor a murit. Cântăreața irlandeză avea 56 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Sinéad O’Connor a fost găsită fără suflare în casa ei 

Moartea lui Sinéad O’Connor a survenit la un an și jumătate după ce fiul ei, Shane, s-a sinucis la vârsta de 17 ani. Cu câteva zile înainte de a muri, O’Connor a intrat pe Twitter pentru a reflecta asupra durerii pe care o simțea de la pierderea lui tragică.  

„Trăiesc ca o creatură strigoi de noapte de când… A fost dragostea vieții mele, lumina sufletului meu”, a scris ea despre fiul ei decedat. „Eram un singur suflet în două jumătăți. A fost singura persoană care m-a iubit necondiționat. Sunt pierdută în fără el.”  

Cu câțiva ani înainte, O’Connor a dezvăluit într-un interviu pentru People că și-a instruit copiii – Jake, Roisin, Shane și Yeshua – ce să facă imediat după moartea ei. 

Întotdeauna mi-am instruit copiii, încă de când erau foarte mici: „Dacă mama voastră moare mâine, înainte de a suna la 911, sunați-l pe contabilul meu și asigurați-vă că firmele de înregistrări nu încep să-mi lanseze discurile fără să vă spună unde sunt banii””, a declarat ea în 2021 pentru publicație. „Vedeți, atunci când artiștii sunt morți, sunt mult mai valoroși decât atunci când sunt în viață. Tupac a lansat mult mai multe albume de când a murit decât a lansat în viață, așa că este cam revoltător ce fac casele de discuri.” 

Vestea decesului artistei a fost confirmată de către familia ei. „Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre Sinéad”, se arată în comunicat. „Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în aceste momente foarte dificile.” 

Poliția britanică a găsit-o pe cântăreață „fără suflare” în locuința sa din Londra și „a declarat-o moartă la fața locului”. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton