Homepage  / Vedete străine

Cauza morții lui Billy Miller. Dezvăluirile mamei actorului din Tânăr și neliniștit. „A luptat să țină sub control boala”

Cauza morții lui Billy Miller. Dezvăluirile mamei actorului din Tânăr și neliniștit. „A luptat să țină sub control boala”
6

de Andra Stana,

Cauza morții lui Billy Miller a fost dezvăluită. Moartea actorului din „Tânăr și neliniștit” a fost confirmată pe 17 septembrie 2023. Potrivit unei declarații a managerului său, Miller a murit cu doar două zile înainte să împlinească 44 de ani. Recent, mama lui a făcut primele declarații.

Cauza morții actorului Billy Miller

Cauza morții lui Billy Miller a fost dezvăluită. Actorul de telenovele și triplu câștigător al premiului Daytime Emmy, care a jucat și în serialul „The Young and the Restless”/„Tânăr și neliniștit”, a murit vineri, în Austin, Texas, scrie Daily Mail.

Patricia Miller, mama actorului, a lămurit zvonurile. Ea a confirmat că fiul ei s-a sinucis, după ce a dus o luptă grea cu o depresie puternică, scrie Daily Mail.

A dus o luptă lungă și de lungă durată cu depresia bipolară. A făcut tot ce a putut pentru a ține sub control boala. Și-a iubit familia, prietenii și fanii, dar în cele din urmă boala a câștigat lupta“, a spus Patricia despre regretatul ei fiu. „Îl vom iubi mereu și ne concentrăm spre depășirea acestei perioade dificile. Altceva nu am de spus. Vă mulțumesc pentru susținere și dragoste”, a mai declarat mama lui Billy Miller.

Cauza morții lui Billy MillerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Cu toții l-am iubit atât de mult”

Ea a adăugat că „celelalte cauze ale morții care au fost spuse nu sunt adevărate”. În ultimele zile, cauza morții lui Billy Miller a fost subiectul unor speculații pe mai multe bloguri.

Patricia s-a declarat recunoscătoare pentru mesajele primite din partea fanilor fiului ei. „Vreau să le mulțumesc personal numeroșilor fani și prietenilor pentru cantitatea copleșitoare de dragoste, rugăciuni și condoleanțe trimise către mine și familia mea cu ocazia morții devastatoare a fiului meu, Billy Miller”, a spus ea.

Patricia a continuat: „Cu toții l-am iubit atât de mult și încercăm cu disperare să facem față pierderii noastre. Nu voi mai avea nimic de spus. Vă mulțumim pentru dragoste și sprijin”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton