; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catrinel Sandu, nuntă secretă în România, la un an de la ceremonia din America (2)

Catrinel Sandu, nuntă secretă în România, la un an de la ceremonia din America

20 July 2021

Catrinel Sandu a revenit de curând acasă pentru a se revedea cu familia sa din România. Se pare însă că acesta nu a fost singurul scop al călătoriei, pentru că vedeta s-a cununat religios și cu partenerul ei, Steve Schroeter. 

Catrinel Sandu (43) trăiește în Statele Unite, împreună cu fetițele sale, de aproape un deceniu.  După aproape zece ani de când s-a mutat în America, Catrinel Sandu a venit în fiecare vară cu fiicele sale să își petreacă vacanțele în România, alături de familie și prieteni. Anul trecut, pandemia i-a stricat planurile, iar Catrinel a așteptat până acum să revină în țară.

Weekendul trecut a fost încărcat emoțional pentru Catrinel Sandu și familia ei. Cu toate că vedeta a mai avut o ceremonie cu cel care i-a devenit soț, pe 11.11.2020, Catrinel a dorit să-și unească destinul și în fața lui Dumnezeu, în România. 

 

 Vezi galeria foto >

 

Nunta lui Catrinel Sandu cu Steve Schroeter a avut loc într-un cadru restrâns, sâmbătă, la biserica Dichiu din Capitală, conform click.ro. Celor doi le-au fost alături  nașii Carmen și Ștefan Giuros, fetițele lui Catrinel, Sarah și Lara, și băieții mirelui, Luke și Mark, dar și mama miresei, Mia Sandu, extrem de emoționată, potrivit sursei citate.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare