Sâmbăta aceasta, Diana Bart o are invitată în noua bucătărie pe Catrinel Sandu. Acestea vor găti medalioane de vită cu ciuperci. Catrinel se descurcă excelent în bucătărie, dar mărturiseşte că nu a fost dintotdeauna atât de pricepută.
Sâmbăta aceasta, Diana Bart o are invitată în noua bucătărie pe Catrinel Sandu. Acestea vor găti medalioane de vită cu ciuperci. Catrinel se descurcă excelent în bucătărie, dar mărturiseşte că nu a fost dintotdeauna atât de pricepută.
“Când am ajuns în America, am pus mâna pe telefon şi, îndrumată pas cu pas de mama, am reuşit să îi pregătesc soţului meu ceea ce îi plăcea. Aşadar, gătesc, în general, ce m-a învăţat mama şi, din când în când, mai testez reţete găsite în reviste”, marturiseşte Catrinel.
Diana şi bucătarul emisiunii, Andrei Ţandără, vă vor delecta cu un meniu lejer din care nu vor lipsi pâinea cu busuioc, salata de vinete grecească şi negresa cu mentă sau brownie.