Homepage  / Vedete româneşti

Catrinel Sandu, dezvăluiri dureroase. Cum a aflat despre infidelitatea fostului soț: „Acum îmi dau seama cât de penibil e”

Catrinel Sandu, dezvăluiri dureroase. Cum a aflat despre infidelitatea fostului soț: „Acum îmi dau seama cât de penibil e”
12

de Cristina Țapu,

Catrinel Sandu s-a reinventat de când a părăsit țara natală și s-a stabilit în Statele Unite ale Americii. Coregrafa a fost prezentă recentă la podcastul moderat de către Cătălin Măruță și a vorbit despre cel mai negru moment al vieții sale: divorțul de fostul soț și clipa în care a aflat despre infidelitatea bărbatului chiar de la amanta acestuia.

Cum a aflat Catrinel Sandu despre infidelitatea fostului soț

Într-un podcast recent, coregrafa a relatat cum a descoperit că fostul ei soț avea o relație paralelă, dezvăluind că a fost informată chiar de amantă, care a sunat-o personal.

În cadrul podcastului „La Măruță”, prima „Bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor a împărtășit detalii necunoscute despre prima sa căsnicie, povestind cum s-au cunoscut, cum s-au îndepărtat unul de celălalt și cum soțul ei a avut o relație paralelă timp de ani întregi, fără ca ea să știe. A răspuns deschis și la întrebarea dacă fostul soț este încă împreună cu amanta din acea perioadă.

Adevărul despre căsnicia lui Catrinel Sandu A știut cum să jonglezeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

După 11 ani de căsnicie, cei doi au decis să încheie mariajul, ajungând la concluzia că relația lor nu mai putea fi salvată. Ea mărturisește că, deși au divorțat după 11 ani, relația lor se răcise cu doi ani înainte, iar picătura care a umplut paharul a fost faptul că amanta soțului ei a sunat-o pentru a-i povesti despre legătura lor. În ciuda faptului că atunci când a primit telefonul, ea a trecut print-o stare de șoc profundă, astăzi îi este recunoscătoare amantei pentru curajul de a-i împărtăși adevărul.

„El s-a îndrăgostit de cineva și avea o relație în timpul căsniciei cu o persoană. Am aflat pentru că ea m-a sunat și mi-a spus. Mi-a zis că ea este iubita lui și că au o relație de câțiva ani de zile.

Eu vreau să-i mulțumesc că a făcut chestia asta, dar atunci mi s-au înmuiat picioarele. Eram la un turneu de tenis, cu el, cu copiii. A fost un șoc. Este tot cu aceeași persoană, ceea ce arată că e bine. Femeile simt la un moment dat, dar nu mi-am imaginat că e o relație serioasă, lungă de atât de mult timp.

În momentul în care tu nu mai dormi cu soțul tău de un an de zile, e ceva. Acum îmi dau seama cât de penibil e. În momentele alea te agăți de orice fir posibil ca să salvezi ceva. Nu a negat. Pe fiecare dintre noi ne aștepta altceva”, a povestit Catrinel Sandu, în cadrul podcastului moderat de către Cătălin Măruță.

Catrinel Sandu s-a mutat în Statele Unite ale Americii și s-a recăsătorit

După divorțul de Gabi Trifu, Catrinel Sandu și-a găsit liniștea în brațele lui Steve, un doctor american care i-a adus din nou zâmbetul pe buze și care a determinat-o să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă.

Soțul vedetei a fost primit cu căldură de către apropiații acesteia, toți fiind încântați de fericirea pe care Catrinel o trăiește. Steve Schroeter, un stomatolog american și tatăl a doi băieți dintr-o relație anterioară, s-a îndrăgostit la prima vedere de dansatoarea din showbiz-ul românesc și nu s-a oprit până nu i-a cucerit inima. În prezent, cei doi și-au achiziționat o casă în Sarasota, Florida. Fiicele vedetei, Sara și Lara, se înțeleg foarte bine atât cu tatăl lor vitreg, cât și cu băieții acestuia, formând astfel o familie ideală.

Sursă foto:

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton