Homepage  / Vedete româneşti

Catrinel Menghia a devenit mamă pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul

Catrinel Menghia a devenit mamă pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul
8

de Roxana Mirea,

Catrinel Menghia a născut! Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară și a publicat primele imagini cu bebelușul. Ea și soțul ei, producătorul de film Massimiliano di Lodovico, mai au o fiică. Iată ce nume a primit băiețelul.

Catrinel Menghia a devenit mamă pentru a doua oară 

Catrinel Menghia sau Marlon, așa cum este cunoscută peste hotare, a devenit mamă pentru a doua oară! Au trecut doar câteva zile de când modelul, în vârstă de 38 de ani, spunea că sarcina ei a depăsit termenul și că vrea să nască mai repede. Dorința ei s-a îndeplinit. Catinel Menghia a născut un băiețel, care a primit numele de Léon. 

„Caroline este deja nebună după tine… Bine ai venit Léon, iubirea vieții noastre. Un mulțumesc infinit tuturor celor care au făcut posibilă această minune, fiecare dintre voi a contribuit la realizarea visului nostru”, a scris Catrinel Menghia pe Instagram, în dreptul mai multor imagini cu bebelușul. Catrinel și soțul ei, producătorul de film Massimiliano di Lodovico, mai au o fiică. Caroline a împlinit 5 ani în februarie. 

În prima imagini, Caroline își ține în brațe frățiorul și pare fascinată de micuț. În altă poză, alb- negru, de data asta, Massimiliano di Lodovico își ține fiul în brațe.  

Catrinel Menghia a devenit mama pentru a doua oara (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Catrinel Menghia, o carieră înfloritoare în Italia 

Catrinel Menghia s-a născut la Iași și și-a început cariera de model la vârsta de 16 ani. În 2012, a fost protagonist filmului “La Citta Ideale”, iar trei ani mai târziu a jucat în scurtmetrajul “L’errore”. În 2016, a primit premiul Kineo la Veneția. 

Catrinel a jucat și-n serialul „CSI” și a fost protagonista peliculei „Gomera”. Filmul regizat de Corneliu Porumboiu a fost desemnat propunerea României pentru o nominalizare la categoria „Cel mai bun lungmetraj internațional” a premiilor Oscar 2020. 

În toamna lui 2022, actrița în vârstă de 38 de ani a fost recompensată cu premiul special Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului „Ossa/ Bones”, realizat împreună cu Daniele Testi şi prezentat în premieră mondială la Rome Film Fest. 

Totodată, Catrinel Menghia și-a lansat și propria linie de cosmetice destinate mamei și copilului, Nanan. Ea și fiica ei sunt imaginea campaniei de promovoare, cele două distrându-se d eminune la ședința foto și filmările pentru clipul de promovare. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton