; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

18767840_10154671168028785_8219078408646607267_n

Catrinel Menghia joacă în cel mai recent film al lui Corneliu Porumboiu

06 March 2018

Regizorul Corneliu Porumboiu s-a întors pe platourile de filmare pentru cel mai nou lungmetraj, „Gomera'. Pelicula îi are în distribuție pe Vlad Ivanov, în rol principal, căruia i se alătură Catrinel Menghia (cunoscută internaţional cu numele de Catrinel Marlon), Rodica Lazăr și Sabin Tambrea. Filmările au debutat pe 18 februarie şi se vor încheia la sfârșitul lunii aprilie. Acestea au loc în București și pe insula La Gomera din Spania, fiind prima producție semnată de cunoscutul regizor care va fi turnată și în afara României.

 

Filmul spune povestea lui Cristi, un ofițer de poliție, care ajunge în insula La Gomera, din Spania, pentru a învăța limbajul „El Silbo', o formă de comunicare prin fluierat, specifică zonei.

„Filmul se concentrează pe o posibilă folosire a limbajului ancestral, El Silbo, într-o lume în care comunicarea a devenit din ce în ce mai controlată, cu un conflict direct între verbal și non-verbal', a declarat Corneliu Porumboiu.

„În urmă cu câțiva ani am urmărit un documentar despre El Silbo. Acest limbaj fascinant, aflat pe cale de dispariție, redescoperit și folosit din nou pe insula La Gomera, m-a inspirat și motivat să scriu această poveste', a mai adăugat acesta.

Lungmetrajul este realizat cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și Eurimages și va fi lansat în cinematografele din România în 2019.

Catrinel (32 de ani), model de talie internaţională, nu este la primul ei rol într-un film. A mai apărut, printre altele, în peliculele italiene „Tutti i rumori del mare' şi „Donne: Inés', şi în serialele „La Porta Rossa' şi „Inspector Coliandro'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare