Homepage  / Vedete româneşti

Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară. Modul ieșit din comun în care a anunțat marea veste

Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară. Modul ieșit din comun în care a anunțat marea veste
11

de Cristina Țapu,

Catrinel Menghia, în vârstă de 38 de ani, a confirmat că se află în așteptarea celui de-al doilea copil. Actrița, care locuiește în Italia, este deja mama unei fetițe, Caroline Leon, în vârstă de 4 ani. Românca, cunoscută și sub numele de Marlon în ultimii ani, a dezvăluit vestea într-un mod inedit, apărând pe coperta revistei Donna Moderna, unde și-a expus cu mândrie burtica de gravidă.

Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară

Catrinel Menghia a împărtășit pe pagina sa de Instagram coperta celei mai recente ediții a revistei Donna Moderna, captând atenția tuturor fanilor.

În această imagine, actrița de origine română se afișează cu o burtică de gravidă, semn că, în anul următor, familia ei se va mări!

Catrinel Menghia a anunțat cea de-a doua sarcină într-un mod spectaculos

Catrinel Menghia a vorbit, în trecut, despre relaţia pe care o are cu producătorul de filme italian, cu care are un copil.

După ce a fost înşelată de primul soţ, Catrinel Menghia a spus că nu mai doreşte să se recăsătorească şi că preferă să fie într-o relaţie fără acte.

catrinel marlonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Sarcina actriței pare să fie destul de avansată

Pe coperta revistei, Catrinel Menghia este arătată purtând un pulover gri care se termină fix deasupra burticii, indicând faptul că sarcina este deja destul de avansată. De asemenea, în imaginea cu pricina, actrița poartă un șal bej pe cap. Ulterior, pe Insta Story, Catrinel a publicat și o imagine mai recentă cu burtica de gravidă.

catrinel-menghia-este-insarcinata-pentru-a-doua-oara-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 11

„Le Mie Mille Vite + ( una )”, este mesajul postat în mediul online de frumoasa Catrinel.


De la începutul anului 2012, Catrinel Menghia formează un cuplu cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico. Cuplul are deja o fetiță, născută în februarie 2019.

Catrinel nu a făcut niciun comentariu referitor la stadiul sarcinii, astfel că momentan nu se cunoaște în ce lună se află sau când este prevăzut să vină pe lume cel de-al patrulea membru al familiei sale.

Catrinel Menghia este o actriță și model română născută la 1 octombrie 1985 în Iași, România. Ea a devenit cunoscută la nivel internațional pentru cariera sa în modeling și pentru aparițiile sale în numeroase campanii publicitare și reviste de modă.

Catrinel Menghia este o actriță și un model de succes

Menghia a început să lucreze ca model încă de la o vârstă fragedă și și-a făcut rapid un nume în industria modei. A fost model pentru branduri de renume și a apărut în reviste precum Maxim, FHM, Sports Illustrated și GQ.

Pe lângă cariera sa de model, Catrinel Menghia a avut și câteva apariții în filme. Ea a jucat în producții precum „Outbound” (2010), regizat de Bogdan George Apetri, și „The Loft” (2014), regizat de Erik Van Looy.

Sursă foto: Instagram Catrinel Menghia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton