; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catrinel Menghia

Catrinel Menghia dansează în finala “Dansez pentru tine”

29 November 2013

Catrinel Menghia, una dintre cele mai frumoase românce, păşeşte diseară cu graţie în ringul visurilor de la Pro TV, unde va dansa pentru un caz umanitar.

[Not a valid template]

Catrinel îşi aminteşte înduioşată de un moment din copilărie în care, aflată în spital, a primit un cadou neaşteptat:

Îmi amintesc perioada sărbătorilor de la Iași, acum ceva timp, când eram o puștoaică cu vise mari, dar cu posibilități puține. Eram în spitalul de copii într-un decembrie și conducerea spitalului a trimis cadouri tuturor copiilor care, bolnavi fiind, își petreceau Crăciunul acolo. Poate a fost cel mai frumos cadou primit vreodată, nici nu mai știu ce era, dar a venit când nu mă așteptam și surpriza a fost uriașă. Nu conta cadoul, ci căldura gestului. Sunt, în sufletul meu, aceeași puștoaică de atunci și voi fi prezentă la orice acțiune care aduce puțină căldură în sufletele triste sau însingurate', a povestit Catrinel.

Pe Catrinel, experienţa de la “Dansez pentru tine” o bucură nespus.

În primul rând, fiecare întoarcere acasă mă bucură, mă emoționează și mă hrănește. Sunt o persoană destul de ocupată, cu un program încărcat, variat, cu multe filmări în zone diferite și uneori foarte îndepărtate. De aceea, ringul visurilor este de două ori special pentru mine, pe de o parte pentru că împlinește vise și apoi pentru că mă simt acasă', a mai mărturisit Catrinel.

Finala “Dansez pentru tine” se joacă în paşi de Lindy Hop, musical, disco, cha-cha şi house

În urmă cu şapte săptămâni au păşit în ring cu speranţa că viaţa lor se va schimba în bine. Sore şi Dark, Ilinca Vandici şi Razvan Marton şi Dima Trofim şi Iulia Clisu au reuşit să rămână în competiţie până în marea finală. Pentru ultima dată în acest sezon, cele trei perechi vor dansa pe ritmuri de Lindy Hop, musical, disco, cha-cha şi house.

Nu doar cele trei echipe finaliste pregătesc momente de pus în ramă pentru ediţia de mâine seară, ci şi Elwira şi Mihai Petre, care vor dansa cha-cha, precum şi toate vedetele care au dansat în acest sezon, toţi concurenţii şi toţi coregrafii.

Câştigătorul locului I va fi răsplătit cu 60.000 de euro, cel clasat pe locul al II-lea cu 20.000 de euro, iar ocupantul locului al III-lea cu 15.000 de euro. Cazurile umanitare vor fi susţinute cu câte 3.000 de euro fiecare. Celelalte premii care vor fi oferite mâine seară se ridică la 34.000 de euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare