Homepage  / Vedete româneşti

Catrinel Menghia a anunțat sexul celui de-al doilea copil. „Sfârșitul celui mai frumos an”

Catrinel Menghia a anunțat sexul celui de-al doilea copil. „Sfârșitul celui mai frumos an”
9

de Roxana Mirea,

Catrinel Menghia, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Actrița, care locuiește în Italia, este deja mama unei fetițe, Caroline Leon, în vârstă de aproape 5 ani. Iată ce anunț a făcut acum vedeta în ceea ce privește cea de-a doua sarcină.  

Catrinel Menghia a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil 

Catrinel Menghia este însrăcinată pentru a doua oară. Ea și partenerul ei de viață, producătorul Massimiliano Di Lodovico, mai au împreună o fetiță, Caroline Léon, în vârstă de aproape 5 ani. Recent, vedeta a împărtășit cu fanii ei sexul celui de-al doilea copil. Catrinel Menghia va aduce pe lume un băiat.

„La mulți ani 2024! Sfârșitul celui mai frumos an, noi 3 + 1 pe drum. Primul băiat din istoria familiei mele din ultimii 80 de ani”, a scris Catrinel Menghia în mediul online, în dreptul unor imagini din noaptea de Revelion, când ea a purtat o rochie neagră midi, mulată.

Catrinel Menghia a anunțat sexul celui de-al doilea copil. (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Catrinel Menghia și Massimiliano Di Lodovico, de 12 ani împreună 

De la începutul anului 2012, Catrinel Menghia formează un cuplu cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico. Catrinel Menghia este o actriță și model română născută la 1 octombrie 1985 în Iași, România. Ea a devenit cunoscută la nivel internațional pentru cariera sa în modeling și pentru aparițiile sale în numeroase campanii publicitare și reviste de modă. 

După ce a fost înşelată de primul soţ, Catrinel Menghia a spus că nu mai doreşte să se recăsătorească şi că preferă să fie într-o relaţie fără acte. Anterior, între 2004 și 2011, ea a fost căsătorită cu fostul jucător italian de fotbal Massimo Brambatti, devenit jurnalist și impresar sportiv. 

De la vârsta de doar 18 ani, Catrinel locuiește în Italia, unde profesează atât ca model, cât și ca actriță.

Sursa foto: Instagram 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton