Homepage  / Vedete străine

Catrinel Marlon, apariție superbă pe covorul roșu de la Cannes, la doar două luni de când a născut. Rochia a furat toate privirile

Catrinel Marlon, apariție superbă pe covorul roșu de la Cannes, la doar două luni de când a născut. Rochia a furat toate privirile
10

de Cristina Țapu,

Catrinel Marlon, în vârstă de 38 de ani, a demonstrat încă o dată că eleganța este a doua sa natură. Prezentă la Festivalul de Film de la Cannes, actrița a strălucit pe covorul roșu și i-a uimit pe toți cu forma fizică de invidiat pe care o are, deși a născut în urmă cu aproximativ două luni.

Catrinel Marlon, apariție superbă pe covorul roșu de la Cannes, la două luni după ce a născut

Catrinel Marlon continuă să fie ambasadorul brandului Chopard și anul acesta, marcând o nouă apariție memorabilă pe covorul roșu al renumitului festival de film de la Cannes. La vârsta de 38 de ani, actrița a născut acum două luni și a revenit într-un timp record la silueta pe care o avea înainte de sarcină.

Superba româncă a impresionat într-o rochie marsala cu paiete, creată de Gaurav Gupta. Catrinel și-a completat ținuta cu o pereche de cercei eleganți în formă de fluture și sandale negre. Machiajul a scos în evidență trăsăturile superbe și ochii pătrunzători de culoare cărui-verde.

Cannes – Catrinel Marlon At MartinezIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Catrinel Menghia s-a născut la Iași și și-a început cariera de model la vârsta de 16 ani. În 2012, a fost protagonist filmului „La Citta Ideale”, iar trei ani mai târziu a jucat în scurtmetrajul „L’errore”. În 2016, a primit premiul Kineo la Veneția. 

Pe numele de scenă Catrinel Marlon, românca a fost descoperită ca manechin la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi Emporio Armani şi a apărut în paginile multor reviste celebre, printre care „FHM“ şi „Maxim“.

Catrinel a jucat și-n serialul „CSI” și a fost protagonista peliculei „Gomera”. Filmul regizat de Corneliu Porumboiu a fost desemnat propunerea României pentru o nominalizare la categoria „Cel mai bun lungmetraj internațional” a premiilor Oscar 2020. 

În toamna lui 2022, actrița în vârstă de 38 de ani a fost recompensată cu premiul special Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului „Ossa/ Bones”, realizat împreună cu Daniele Testi şi prezentat în premieră mondială la Rome Film Fest. Totodată, Catrinel Menghia și-a lansat și propria linie de cosmetice destinate mamei și copilului, Nanan. 

Massimiliano Di Lodovico, producător de film, a cucerit-o pe actrița Catrinel Menghia cu greu. Înainte de a deveni un cuplu, cei doi au fost prieteni, iar Massimiliano a curtat-o pe frumoasa româncă timp de aproape un an.

Catrinel Menghia a dezvăluit într-un interviu că răbdarea și determinarea de care a dat dovadă Massimiliano Di Lodovico la început au făcut-o să-l privească diferit. Drept urmare, i-a oferit o șansă, iar acum formează un cuplu minunat și au împreună doi copii care le fac viața mai frumoasă.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton