; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catinca roman

Catinca Roman pleacă din România din cauza pandemiei. Unde se mută sora Oanei Roman

06 May 2021

Catinca Roman a decis ca după pandemie să părăsească România și să se mute în Spania. Vedeta este legată acum mai mult de tatăl ei, Iosif Zilahy, de care trebuie să aibă grijă în această perioadă.

'M-am gândit bine. Am vorbit deja, am prieteni acolo, mă mut în Spania. Nu mai rezist aici. Acum trebuie să am grijă de tata că e singur. Ne-am făcut amândoi vaccinurile, este OK, a declarat Catinca, pentru Click!

Cum au sărbătorit Mioara Roman și fiicele ei de Paște

Catinca Roman a fost foarte fericită atunci când starea mamei sale Mioara s-a îmbunătățit. Sora Oanei Roman anunța, la sfârșitul lunii aprilie, planurile lor pentru sărbătorile pascale.

„O să o luăm pe mama de Paște acasă, o să stea la Oana, ea are locuința mai mare plus o grădină foarte frumoasă. Eu o să gătesc tot ce trebuie, drob și friptură din carne de miel, ca să fie bine și frumos, ca în orice familie. Gătitul este una dintre pasiunile mele, așa că nu este nicio problemă pentru mine. Doar cozonac am mai comandat, atât.

Nu știu câte zile o să stea mama la Oana, o să vedem între timp ce facem. Ne bucurăm că se simte mult mai bine. Și-a recuperat și mobilitatea la mâna dreaptă. Plus că ea a ținut și o dietă, a mai slăbit puțin, și asta o ajută la problemele pe care le are cu boala Parkinson, a declarat Catinca pentru impact.ro

 

De ce nu s-a căsătorit niciodată Catinca Roman

Catinca Roman este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. Cu toate acestea, în urmă cu doi ani, la emisiunea „Agenția VIP', de la Antena Stars, vedeta a explicat de ce nu s-a căsătorit niciodată. „Eu am avut întotdeauna un parcurs diferit. Nu m-am căsătorit niciodată, chiar dacă am avut un copil. N-am crezut niciodată în familia standard. Nu zic nu e bine, dar nu e de mine. Pentru mine contează foarte mult întâlnirile cu oameni care îţi marchează în mod diferit anumite perioade ale vieţii', spune Catinca Roman.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare