Homepage  / Vedete româneşti

Catinca Roman, din nou în băncile facultății, la 56 de ani. Ce cursuri vrea să urmeze sora Oanei

Catinca Roman, din nou în băncile facultății, la 56 de ani. Ce cursuri vrea să urmeze sora Oanei
14

de Cristina Țapu,

Catinca Roman, în vârstă de 56 de ani, are planuri mari pentru acest an. Sora mai mare a Oanei Roman intenționează să ajungă din nou în băncile facultății. Iată ce cursuri dorește să urmeze!

Catinca Roman revine în băncile facultății la 56 de ani

La 56 de ani, Catinca Roman, cunoscută oficial ca Catinca Zilahy, este fiica regretatei Mioara Roman și a lui Iosif Zilahy, care a decedat la vârsta de 90 de ani în septembrie 2022. În tinerețe, Catinca a fost pasionată de modă și a urmat studii de specialitate.

Printr-un concurs, a ajuns la Școala de Modă a Camerei Sindicale de Haute Couture din Paris, unde a beneficiat de o bursă. În prezent, vedeta dorește să își schimbe cariera și să urmeze din nou cursurile unei facultăți.

catinca 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Vreau să mă reorientez profesional! Am să dau la facultate, dar încă nu vă spun unde, este surpriză. Nu fac dreptul, este vorba de partea socială. Nu, nu este psihologie. Nu îmi este greu să mă întorc pe băncile școlii, mi se pare că învățatul te ține viu, te ține proaspăt. Știu că suna clișeic, dar cred că toată viața trebuie să învățăm ceva nou, pentru că asta îți dă tot timpul un restart”, a declarat Catinca Roman, conform Spynews. Catinca nu a dorit să menționeze clar la ce facultate se va înscrie.

Catinca și Oana Roman și-au adus acuzații grave

Catinca și Oana Roman și-au adus acuzații grave în perioada în care Mioara Roman a fost internată într-un centru de îngrijire pentru bătrâni. Oana și-a acuzat sora de faptul că era dezinteresată și refuza să-și vadă propria mamă. Pe de altă parte, Catinca menționa că, la acea vreme, se confrunta cu o depresie serioasă din cauza căreia ajunsese să ia medicamente foarte puternice care o impiedicau să-și trăiască viața așa cum și-ar fi dorit.

oana-roman-a-fost-furata-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 14

„Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea. Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul”, povestea Catinca, potrivit Click!

Catinca Roman este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. Cu toate acestea, în urmă cu mai mulți ani la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars, vedeta a explicat de ce nu s-a căsătorit niciodată.

„Eu am avut întotdeauna un parcurs diferit. Nu m-am căsătorit niciodată, chiar dacă am avut un copil. N-am crezut niciodată în familia standard. Nu zic nu e bine, dar nu e de mine. Pentru mine contează foarte mult întâlnirile cu oameni care îţi marchează în mod diferit anumite perioade ale vieţii”, spune Catinca Roman.

Sursă foto: Instagram

Citește și:



PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton