Homepage  / Vedete româneşti

Catinca Roman, dezvăluiri neașteptate: „A fost ca o povara pentru mine”

Catinca Roman, dezvăluiri neașteptate: „A fost ca o povara pentru mine”
3

de Redactia Tvmania

Catinca Roman a fost invitata astăzi în platoul Știrilor Kanal D la ora 12:00, unde a povestit Ilincăi Obadescu și telespectatorilor planurile sale pentru viitorul apropiat.

În vârstă de 54 de ani, Catinca Roman a făcut destăinuiri inedite. Creatoarea de modă vrea să-i ajute pe cei nevoiași și a început să se implice în tot felul de proiecte și acte caritabile.

“Au fost momente când am trecut prin perioade dificile, cam asta m-a determinat J (…) Am de gând să merg mult mai departe (…) Fiind eu într-un moment de cumva, nu știam cam în ce direcție să o iau. Mi-am dat seama că, de fapt, țoață viață mea, notorietatea pe care am avut-o, mai mare, mai mica, a fost că o povara pentru mine. (…) Mi-a adus avantaje, n-aș vrea să fiu ipocrita, dar și foarte multe dezavantaje. (…) M-am gândit că asta este o direcție în viață mea, lucru pe care mi l-am impus. De ce să nu transform ceva care mă în ceva bun?”, a mărturisit Catinca Roman.

Catinca Roman a mai făcut și alte dezvăluiri, neștiute până acum.

Catinca-Roman-la-Stirile-Kanal-DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

“Să dau haine din propria garderoba o fac frecvent, dintotdeauna, nu doar de acum. Și întotdeauna am avut aplecare și m-au persoanele cu diverse probleme, fie financiare, fie care au probleme în familie … (…) Îmi doresc să îmi fac propria asociație, care este în curs de fi finalizata (…) și împreună cu alte fundații din domeniu să încercam să facem ceva pentru societatea noastră, și aici mă refer la egalitatea de gen. (…) Idealul final ar fi să reușim să facem un adăpost”, a mărturisit Catinca Roman în fata telespectatorilor, prin intermediul Știrile Kanal D.

Și Călina, fiica celebrei creatoare de modă, este alături de mama ei, în demersurile sale, așa cum ne-a dezvăluit chiar Catinca.

“Eu și fiica mea avem o relație foarte strânsă, mă ajuta, își dă din hăinuțe fără nicio problemă și întotdeauna a făcut-o, de mică. Ea este o persoana foarte empatică și generoasă”, a mărturisit Catinca Roman, în cadrul Știrilor Kanal D.

De ce nu s-a căsătorit niciodată Catinca Roman

Catinca Roman este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. Cu toate acestea, în urmă cu doi ani, la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars, vedeta a explicat de ce nu s-a căsătorit niciodată.

„Eu am avut întotdeauna un parcurs diferit. Nu m-am căsătorit niciodată, chiar dacă am avut un copil. N-am crezut niciodată în familia standard. Nu zic nu e bine, dar nu e de mine. Pentru mine contează foarte mult întâlnirile cu oameni care îţi marchează în mod diferit anumite perioade ale vieţii”, spune Catinca Roman.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton