Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani vor primi vedetele de la „Survivor România All Stars” pentru a reveni în jungla dominicană. Jador este cel mai bine plătit

Câți bani vor primi vedetele de la „Survivor România All Stars” pentru a reveni în jungla dominicană. Jador este cel mai bine plătit
31

de Cristina Țapu,

Vești bune pentru fanii emisiunii „Survivor!” Show-ul va reveni la PRO TV de pe 16 ianuarie, iar participanții sunt nume importante din showbiz-ul românesc.

Pentru a-i convinge să participe la experiența extremă, trustul de pe Pache Protopopescu a fost nevoit să pună la bătaie sume însemnate de bani. Iată cine primește cei mai mulți bani pentru provocarea din jungla dominicană!

Cine sunt concurenții emisiunii „Survivor România All Stars”

Noul sezon al emisiunii va debuta pe 16 ianuarie, iar cei de la PRO TV au pus la bătaie sume fabuloase de bani pentru a-i convinge să participe la emisiunea care le va testa atât limitele fizice, cât și cele psihice.

Fiecare dintre concurenți și-a negociat suma de bani pe care o primi pentru fiecare etapă petrecută în competiție și se pare că Jador este cel care va încasa cea mai mare recompensă financiară.

JadorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 30

Câți bani vor primi concurenții de la Survivor România All Stars

Conform informațiilor furnizate de Cancan.ro, se pare că producătorii „Survivor România All Stars” au planificat să recompenseze participanții cu sume între 3.000 și 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în mediul ostil al junglei. Cu toate acestea, suma pe care o va primi Jador este mult mai mare decât atât!

Jador încasează săptămânal o sumă fabuloasă pentru participarea sa la emisiune

În această perioadă, Jador nu are programate atât de multe concerte, iar afacerea pe care a deschis-o în Bacău nu merge deloc așa cum s-ar fi așteptat, așadar a negociat dur cu cei de la PRO TV.

Potrivit celor de la Cancan, Jador ar urma să primească nici mai mult nici mai puțin de 160.000 de euro dacă va ajunge până în etapa finală a competiției. Dacă va câștiga, acestei sume fabuloase va fi adăugat și premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro.

Conform sursei menționate anterior, Andreea Tonciu ar urma să primească 6.000 de euro pe săptămână, în timp ce restul concurenților ar urma să primească 5.000 de euro săptămânal sau chiar mai puțin de atât.

Când începe Survivor All Stars. Pro TV a anunțat cine sunt Faimoșii și RăzboiniciiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 30

Ce condiție le-a impus Jador producătorilor Survivor All Stars

Jador s-a pregătit intens pentru a participa la marea aventură din jungla dominicană la Survivor All Stars”. Competiția de amploare va începe pe 16 ianuarie, aducând împreună Războinici și Faimoși pentru a-și testa din nou limitele. Artistul a dezvăluit condiția pe care a impus-o producătorilor pentru a accepta să participe la „Survivor All Stars”.

Cu ocazia participării la competiția Survivor All Stars”, Jador a optat pentru o schimbare radicală de look, tăindu-și părul foarte scurt. Artistul a documentat întregul proces pe rețelele de socializare, dezvăluind în același timp condiția pe care a impus-o producătorilor pentru a accepta să se alăture aventurii din jungla dominicană.

„Am foarte mari emoții! E presiune mai mare! Dacă dezamăgesc, dacă nu-s bun? Mă doare rău piciorul, ieri am făcut un pic de efort, am fost și am alegat un pic, mă doare. Îmi doresc foarte mult să câștig! Sper să câștig! Îmi doresc cu ardoare să câștig! De azi îmi voi schimba viața! Când o să vin înapoi o să fiu un alt om! Mai bun! Singurul lucru pe care l-am scris în contract, oameni buni, este ca să mă lase cu Biblia. Am zis, câți bani îmi dați? Mi-au dat niște bani acolo! Am zis, bine! Accept banii ăștia dacă mă lași să vin cu Biblia!„, a povestit Jador, pe contul personal de Instagram.

Sursă foto: Instagram Jador – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton