; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina pistol irina fodor

Câți bani primea Gina Pistol de la Antena 1, pentru emisiunea „Chefi la cuțite”. Ce diferență este între ea și Irina Fodor

05 May 2021

Marți, 4 mai, postul Antena 1 a anunțat o schimbare majoră la „Chefi la cuțite'. Gina Pistol s-a retras de la cârma show-ului culinar pentru a intra în concediu de maternitate, fiind înlocuită de soția lui Răzvan Fodor, Irina.

Gina Pistol a hotărât să pună pauză celor două proiecte care au consacrat-o în televiziune: „Chefi la cuțite' și „Asia Express'. Partenera lui Smiley a hotărât că este momentul să se dedice mai mult vieții de familie și mai ales creșterii fiicei lor, Josephine Ana, care în curând va împlini 2 luni de viață. 

Producătorii emisiunii „Chefi la cuțite' au înțeles postura în care Gina se afla în momentul filmărilor sezonului 9 și au decis să găsească o soluție pentru a o scuti pe Gina Pistol de efortul filmărilor. 

 Câți bani primea Gina Pistol pentru emisiunea „Chefi la cuțite' 

Pentru Gina Pistol, cariera nu mai reprezintă o prioritate. Aceast are grijă în prezent să se refacă după naștere și să aibă grijă de micuța ei fiică.  Cu toate acestea, suma pe care o încasa pentru un sezon „Chefi la cuțite' nu este una de neglijat. Confort unor surse citate de publcația Impact, Gina Pistol ar fi încasat 15.000 de euro pe sezon. Asta înseamnă că în contul prezentatoarei ar fi intrat în urma celor 9 sezoane prezentate suma de 135.000 de euro. 

 Vezi galeria foto >

Cu cât e remunerată Irina Fodor, cea care i-a luat locul Ginei Pistol 

Nu se știe în schimb cu cât va fi remunerată noua prezentatoare a show-ului culinar. Surse speculează că suma care îi va reveni Irina Fodor ar putea fi mai mică decât cea încasată de Gina Pistol. Cu toate acestea nu este un lucru sigur. Pentru Irina Fodor, proiectul „Chefi la cuțite' este primul de o anvergură atât de mare. Irina este de profesie jurnalistă și de-a lungul anilor a fost implicată în diverse proiecte TV la postul concurent Pro TV. A fost reporter și apoi prezentator al emisiunii Poveștiri adevărate de pe postul de televiziune Acasă. Totodată, Irina a făcut parte din show-ul „Vocea României', unde a fost co-prezentatoare și a avut propria emisiune de weekend la același post TV. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare