Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani face Cătălin Măruță de pe urma podcastului pe care-l prezintă. Canalul său de Youtube a strâns deja milioane de vizualizări

Câți bani face Cătălin Măruță de pe urma podcastului pe care-l prezintă. Canalul său de Youtube a strâns deja milioane de vizualizări
12

de Cristina Țapu,

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune. În calitate de prezentator, aduce starea de bine și amuzamentul în casele telespectatorilor, însă nici podcastul din mediul online nu merge deloc rău. Iată ce sumă de bani câștigă Cătălin Măruță de pe urma acestuia!

Cătălin Măruță face bani frumoși de pe urma podcastului de pe Youtube

Cătălin Măruță se declară mulțumit față de succesul pe care îl înregistrează pe platforma YouTube. Un exemplu elocvent este podcastul său alături de Laurențiu Reghecampf, care a ocupat primul loc în tendințe pentru mai multe zile și a adunat aproape 2,5 milioane de vizualizări în doar două săptămâni.

Cătălin Măruță a avut o gamă variată de invitați, unii fiind mai mult sau mai puțin scandalizați de abordarea directă a prezentatorului. Cu unii dintre aceștia, Cătălin Măruță are o relație de prietenie, ceea ce i-a determinat pe interlocutori să se deschidă și să împărtășească mai multe detalii din viața lor, spre deliciul celor care au urmărit podcasturile.

Canalul lui Cătălin Măruță a strâns în total peste 32 de milioane de vizualizări. Dacă luăm în considerare o tarifare simplă de un dolar pentru fiecare mie de vizualizări, se estimează că canalul a generat pentru prezentator peste 32.000 de dolari într-un an, fără a lua în considerare contractele de publicitate plătită.

Cătălin Măruță a dat lovitura cu podcastul său de pe Youtube

Prezența unor nume notabile în lista podcastului a adus cifre remarcabile pentru canalul de YouTube al moderatorului, care a atins peste 182 de mii de abonați într-un an de activitate intensă.

Prezentatorul dezvăluie detalii din culise și afirmă că mai mult de jumătate dintre episoadele încărcate pe canal au ajuns în secțiunea de trending, contribuind semnificativ la veniturile sale, atât din vizualizări, cât și din contracte de sponsorizare.

Cătălin Măruță (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Cea mai mare realizare e, fie că îl cunoști pe invitat, fie că nu îl cunoști pe invitat, ceea ce faci acolo contează și merge când vezi că podcasturile tale intră în trending și, într-un an de zile, din aproape 40 de podcasturi, 25 au fost în trending!

Am avut locul 1 în trending cu Laurențiu Reghecampf, am avut locul 2 în trending cu Oana Zăvoranu, am avut Andra și Delia în trending! Ca sumă aproximativă, nu știu, dar aș putea să zic că mulți vloggeri din ziua de astăzi ar putea să fie invidioși!”, a declarat Cătălin Măruță, conform celor de la Cancan.

Sursă foto: Instagram Cătălin Măruță

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton