Homepage  / Vedete româneşti

Cât plătesc Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru școala privată a copiilor. Taxa pentru un singur an este impresionantă

Cât plătesc Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru școala privată a copiilor. Taxa pentru un singur an este impresionantă
10

de Cristina Țapu,

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele solide cupluri din industria showbiz-ului din România. Căsătoriți încă din 2015, cei doi au devenit părinții a trei băieți: Alexandru (6 ani), Andrei (4 ani) și Adrian (1 an și jumătate). Deși aleg să îi educe la școli private, această decizie presupune o investiție semnificativă din partea lor. Iată ce sumă de bani scot din conturi Adela și Radu pentru a plăti taxele de școlarizare!

Cât scot din conturi Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru școala privată a fiilor

Cei mai mulți artiști din industria de divertisment din România au optat să-și înscrie copiii la școli private, considerând că merită să investească financiar în avantajele educaționale oferite micuților. În cazul anumitor cupluri, costurile asociate acestei alegeri sunt semnificative.

Școala la care copiii Adelei Popescu și Radu Vâlcan urmează cursurile este binecunoscută în rândul instituțiilor private de învățământ din București. Copiii cuplului învață la școala privată Olga Gudynn, instituție care impune taxe destul de piperate.

Adela Popescu, despre provocările vieții cu 3 copii  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Tarifele practicate de către această școală privată, Olga Gudynn, sunt de 670 de euro pentru programul 08.00-14.00 (care include și masa), iar pentru programul până la ora 17.00 (cu masa inclusă), taxa este de 750 de euro.

Adela Popescu a vorbit despre decizia de a-și înscrie copiii la o școală privată

Adela Popescu dezvăluia, într-un interviu acordat publicației Unica, care au fost motivele care au determinat-o să-și înscrie copiii la o școală privată, nu la una de stat, deși costurile sunt destul de mari.

„Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei. Atunci îl vei da la un After School, care costă cam jumate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot fel de opționale, pe care la privat le ai incluse. Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate.

Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo, dar cu mai mari bătăi de cap. Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina, să mă coste la After School 500-600 de euro, după care să îl duc la Dinamo etc.”, povestea Adela Popescu.

Sursă foto: Instagram Adela Popescu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton