; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Câţi bani cheltuieşte lunar Ruby pe haine

23 July 2013

Invitatã mâine seară, de la 20:30, în emisiunea „Te pui cu blondele?', cântăreaţa a fost luatã imediat în vizor de blondele lui Negru.

Curioase din fire şi mereu la curent cu subiectele mondene, acestea au aflat cã Ruby îşi cumpãrã haine doar din America, aşa cã au vrut sã ştie câţi bani scoate din buzunar lunar pentru a-şi înnoi garderoba.

Artista nu s-a sfiit sã le mãrturiseascã blondelor lui Negru cã toate cumpãrãturile le face de pe site-uri de specialitate din State, iar pentru asta cheltuie peste 300 $ în fiecare lunã. Coechipierii sãi de mâine searã, Andreea Bãnicã şi Mihai Morar au completat imediat: „Stai foarte bine!'.

Ruby le-a cucerit pe blonde, care au decis sã o mai supunã unei probe: aceea de a frãmânta un aluat, chiar în platoul emisiunii, în mai puţin de jumãtate de minut. Interpreta sa pus imediat pe treabã, în vreme ce Mihai Morar fredona deja un viitor hit Ruby – „Frãmântã fãina!'

Cu ce curiozitãţi i-au întâmpinat blondele pe cei trei invitaţi rãmâne de vãzut mâine searã, de la 20:30, într-o nouã ediţie „Te pui cu blondele?', numai la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare