Homepage  / Vedete româneşti

Prețul pe care Theo Rose îl cere pentru a cânta la nuntă a explodat. Cât scot din buzunare cei care o invită la evenimente private

Prețul pe care Theo Rose îl cere pentru a cânta la nuntă a explodat. Cât scot din buzunare cei care o invită la evenimente private
15

de Cristina Țapu,

Theo Rose, în vârstă de 26 de ani, se află la apogeul carierei sale. Programul ei este foarte încărcat, iar evenimentele la care este chemată să cânte sunt numeroase. Cu toate acestea, persoanele care doresc ca Theo Rose să le cânte la nuntă trebuie să știe că suma de bani pe care o solicită aceasta nu este deloc una mică.

Cât cere Theo Rose celor care doresc să le cânte la nuntă

Theo Rose este astăzi una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar odată cu creșterea popularității vedetei au crescut și tarifele pe care le solicită pentru a participa la diferite evenimente private.

Theo RoseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Artista a fost invitată recent la podcastul impresarei Anamaria Prodan. Cele două au vorbit despre carieră, despre viața de familie, despre ascensiunea Teodorei în industria muzicală și implicit despre suma de bani pe care o cere pentru a participa la diferite evenimente private.

Doar formația este plătită cu 5.000 de euro pentru un eveniment privat, iar conform zvonurilor din presă, artista cere 10.000 de euro pentru a face spectacol la o nuntă.

„Și acum mai cântăm la nunți. Pot să spun că suma a crescut considerabil. Partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește de cele mai multe ori bugetul lor, pentru că eu am trupă. Adică eu am 8 oameni cu mine pe scenă. Doar trupa mea costă undeva la 5.000 de euro”, a declarat artista, la podcastul impresarei.

Theo Rose a muncit mult pentru a ajunge unde se află în ziua de astăzi

Theo Rose, în vârstă de 26 de ani, se bucură de un succes notabil. În anul 2022, a făcut parte din echipa emisiunii „Vocea României”, împărțind inițial scaunul cu Smiley și, acum, cu Horia Brenciu.

În plus, artista a avut debutul în actorie, interpretând rolul Verei în serialul românesc „Clanul” de la PRO TV. Anul 2023 a regăsit-o în rândul antrenorilor de la „Vocea României”, iar poziția pe care o ocupă în a fost obținută prin multă muncă, susține artista.

Rămâne de văzut ce proiecte pregătește Theo Rose pentru anul 2024. Un lucru este cert, în vara acestui an ea și Anghel Damian se vor căsători.

„La castingul ăla a fost trei sferturi din industria muzicală românească. Adică, au fost foarte mulți oameni prezenți la casting. PRO TV nu e televiziunea maică-mii, că mulți se întreabă chestia asta, dacă cineva din familia mea deține televiziunea asta, de sunt băgată în atâtea chestii. Nu, nu avem nicio treabă. Ai mei sunt funcționari publici. Efectiv, trebuie să livrezi ce trebuie și să fii dispus să faci chestia asta, indiferent dacă ți-e rău, dacă ai o zi mai proastă, că lucrurile astea nu contează pentru o echipă de sute de oameni care lucrează la proiect”, a dezvăluit Theo Rose, conform celor de la Playtech.

Sursă foto: Instagram Theo Rose – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton