Homepage  / Vedete româneşti

Ce sumă cere Jador pentru a cânta la o nuntă. Pretențiile sale au crescut cu mii de euro după participarea la Survivor 2021

Ce sumă cere Jador pentru a cânta la o nuntă. Pretențiile sale au crescut cu mii de euro după participarea la Survivor 2021

de Cristina Țapu,

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar momentan participă la Survivor All Stars. Artistul este foarte apreciat pentru muzica pe care o cânta, așadar agenda sa este întotdeauna plină, iar prețurile pe care le solicită pentru a cânta la nunți, spre exemplu, este unul fabulos!

Ce sumă de bani cere Jador pentru a cânta la o nuntă

Onorariul lui Jador s-a majorat semnificativ după participarea sa la Survivor România în 2021. Împreună cu echipa sa de instrumentiști, artistul solicită aproximativ 7-8000 de euro pentru a susține un concert la evenimente precum nunțile.

În ceea ce privește participările la evenimente care au loc în afara țării, Jador poate cere sume de până la 10.000 de euro, inclusiv acoperirea costurilor pentru cazare la hotel și bilete de avion.

„După participarea la concursul de supraviețuire Survivor 2021, lor le-au crescut foarte mult onorariile, cu mii de euro. Câștigă, în acest an, alături de trupele lor de instrumentiști, în jur de 7-8.000 de euro, pentru un recital, la o nuntă, iar în străinătate, mai ales în Germania, pot lua chiar și peste 10.000 de euro, plus cazare la hotel, bilete de avion. Jador și Culiță Sterp sunt cotați cam la fel. Din acești bani, ei au grijă și de rudele lor, nu provin din familii bogate, își respectă părinții și îi ajută. Nu au uitat de unde au plecat”, a declarat un organizator de evenimente, conform celor de la Playtech.

Jador a negociat dur salariul pe care-l va primi în Republica Dominicană

Jador a negociat dur și participarea sa la emisiunea din Republica Dominicană și se pare că este cel mai bine plătit concurent.

Se vehiculează că doar pentru o singură săptămână de concurs, artistul primește nu mai puțin de 10.000 de euro. Tatăl artistului a dezvăluit că Jador nu intenționează să păstreze marele premiu dacă va fi câștigător, ci va dona suma pentru a oferi o mână de ajutor copiilor sărmani.

Jador s-a remarcat până acum în fața telespectatorilor nu doar prin prisma traseelor pe care le-a parcurs cu lejeritate, ci și a replicilor tăioase.

Faimosul a fost implicat în conflicte cu unii dintre colegii săi de echipă și a folosit cuvinte aspre la adresa acestora. Tatăl artistului susține că tensiunea concursului este de vină pentru ieșirile fiului său și susține că Jador este un om perfecționist, care nu se dă în lături de la nimic.

Sursă foto:

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton