Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani câștigă Andra pentru o singură oră de concert în noaptea de Revelion. Nici Loredana Groza nu este mai prejos

Câți bani câștigă Andra pentru o singură oră de concert în noaptea de Revelion. Nici Loredana Groza nu este mai prejos
14

de Cristina Țapu,

Andra Măruță ocupă un loc de frunte printre artistele cele mai apreciate din țara noastră, având o carieră impresionantă construită cu ani de muncă susținută. Beneficiază de o popularitate remarcabilă în rândul ascultătorilor și participă la numeroase evenimente muzicale de amploare.

Este evident că primește sume consistente pentru prezența sa la diverse spectacole sau concerte. Iată câți bani primește Andra pentru o oră de concert în noaptea de Revelion.

Câți bani câștigă Andra pentru o singură oră de concert în noaptea de Revelion

Andra Măruță a muncit din greu pentru a ajunge unde se află în ziua de astăzi, însă eforturile îi sunt răsplătite din plin. Așadar, pentru o singură oră de concert, în noaptea de Revelion, Andra Măruță încasează nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro, conform celor de la Cancan.

Andra și Cătălin Măruță se pregătesc de nunta de cristal. „Profităm de orice zi specială să facem ceva memorabil”. EXCLUSIVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Nici Loredana Groza nu se lasă mai prejos. Pentru o singură oră de concert, în noaptea trecerii dintre ani, Loredana Groza primește 10.000 de euro, însă nu urca pe scenă singură, ci însoțită de trupa sa, Agurida.

Andra recunoște faptul că drumul său spre succes a fost înlesnit de faptul că s-a născut într-o familie în care dragostea pentru muzică și artă au fost la ordinea zilei.

Părinții ei au observat devreme faptul că Andra avea ureche muzicală, așadar au încurajat-o să-și urmeze visul și au sprijinit-o în toate demersurile sale. Astăzi, Andra culege roadele efortului pe care l-a depus și umple săli întregi de fiecare dată când susține un concert.

Andra provine dintr-o familie numeroasă. Mai are un frate, pe nume Săndel, cunoscut și el publicului datorită cântecelor populare pe care le interpretează. Sora cea mare a Andrei, Diana are 48 de ani și lucrează la un centru de îngrijire vârstnici în Câmpia Turzii, în timp ce Aura, sora de 41 de ani a Andrei muncește la un centru de înfrumusețare din orașul natal.

Andra și Cătălin s-au căsătorit în anul 2008

Andra și Cătălin Măruță au devenit soț și soție în data de 23 august 2008. Pe 16 martie 2011, familia lor s-a extins, devenind părinți pentru prima dată, odată cu nașterea fiului lor, David. Mai târziu, pe 23 iulie 2015, Andra a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță numită Eva Maria Ioana.

Ambii copii învață la o școală privată din București, iar taxele pe care le plătesc cei doi părinți pentru educația lor nu sunt unele pe care oricine și le-ar permite.

Sursă foto: Instagram Andra Măruță

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton