Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani câștiga Theo Rose la începutul carierei. Cum a cheltuit primul premiu obținut la un festival

Câți bani câștiga Theo Rose la începutul carierei. Cum a cheltuit primul premiu obținut la un festival
11

de Redactia Tvmania,

Theo Rose este astăzi una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală și la concertele sale participă mii de oameni. Nici sumele pe care le solicită pentru un concert nu sunt deloc mici, însă pentru a ajunge unde se află astăzi, Theo a muncit din greu încă de la o vârstă fragedă. Iată ce sumă de bani obținea Theo Rose la începutul carierei sale!

Câți bani câștiga Theo Rose la începutul carierei

Theo Rose traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional și se bucură de aprecierea fanilor. Este implicată în numeroase proiecte și cu greu găsește timp de relaxare, însă și răsplata financiară este pe măsură. Situația nu a fost, însă, întotdeauna la fel de bună. La începutul carierei sale, Theo Rose obținea sume modeste de pe urma participării sale la tot felul de festivaluri.

Theo Rose a dezvăluit câți bani primea atunci când reușea să obțină un premiu important la festivaluri și a povestit cum a cheltuit primii bani pe care i-a obținut.

theo roseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Mai serioși erau și banii de trofeu pe care îi primeam în concursuri și festivaluri. Când luai 2000 de lei… erau o grămadă de bani. Ești nebun? Pentru unii oameni și acum sunt o grămadă de bani. Câștigam din nou 2000 peste câteva luni la alt concurs„, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului moderat de către Andrei Niculae.

Theo Rose a povestit, cu umorul caracteristic, cum a cheltuit primii bani pe care i-a obținut din muzică. „Prima dată mi-am luat o pereche de adidași cu rotiță. Ne dădeam pe coridor la școală. Pe ăia mi i-am dorit să-i iau și pe restul i-am dat fratelui meu, că era adolescent și era golan„, a dezvăluit artista.

Theo Rose are un program încărcat. Este nevoită să-și împartă timpul între filmările pentru emisiunea „Vocea României” și concertele pe care le susține peste tot în țară. 

Cât cere Theo Rose pentru un concert de o oră

Conform celor de la Cancan, Theo Rose cere aproximativ 6.500 de euro pentru un concert de doar 60 de minute. Prețul poate ajunge, însă, și la 10.000 de euro dacă se dorește un show mai complex. Așadar, Theo muncește din greu, dar și recompensa pe care o primește este una pe măsură dacă ne gândim că există oameni care nu câștigă atât de mulți bani nici măcar în două sau trei luni de muncă asiduă.

Iubita lui Anghel Damian nu este singura vedetă din România care cere sume fabuloase pentru a susține concerte. Andra și Delia sunt alte două dive care au o avere impresionantă și care au pretenții atunci când vine vorba despre suma pe care o solicită la finalul concertului.

Sursă foto: Instagram Theo Rose

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton