Homepage  / Vedete româneşti

Suma pe care Selly o câștigă într-o singură lună din Youtube. Cifrele aproape s-au dublat față de cele din anul 2021

Suma pe care Selly o câștigă într-o singură lună din Youtube. Cifrele aproape s-au dublat față de cele din anul 2021
10

de Cristina Țapu,

Selly este unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut din România. Muncește din greu pentru ca vlogg-urile sale să se bucure de aprecierea publiclului, însă rezultatele sunt unele pe măsură. Iată ce sumă fabuloasă de bani reușește să obțină Selly din activitatea pe care o desfășoară în mediul online!

Câți bani face Selly lunar din activitatea sa pe Youtube

Selly se bucură de titlul de cel mai urmărit vlogger din România, adunând o mare comunitate de fani pe platforme precum YouTube, Facebook, Instagram și TikTok. Tânărul a fost discret în privința detaliilor financiare legate de munca sa, dezvăluind doar sporadic cât câștigă din activitatea sa.

Selly și-a cumpărat mașină de 240.000 de euro. Cum arată bolidul (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Pe canalul său principal de YouTube, Selly are peste trei milioane de abonați, iar pe canalul său de show, numit tot Selly, are peste 400.000 de urmăritori și a postat peste 400 de clipuri video.

Dacă în anul 2021, Selly declara că obține între 10 și 15.000 de euro lunar, iată că situația sa financiară a suferit modificări drastice în ultima perioadă, iar încasările pe care le are Selly acum sunt mult mai mari.

@jimmy.pov

♬ sunet original – Jimmy

Într-un videoclip în care discuta despre BuzzHouse, show-ul său de pe YouTube în care diverși creatori de conținut se confruntă cu provocări intense pentru a câștiga un premiu în valoare de 5.000 de euro, Selly a dezvăluit publicului cât câștigă lunar din activitatea sa pe YouTube. Astfel, suma lunară se ridică la 35.000 de euro. După ce a făcut această dezvăluire, un membru al echipei sale l-a avertizat de eroarea comisă, iar reacția lui a fost: „Top, lasă, cifre bune!”.

Selly a avut un parcurs spectaculos în mediul online

La doar 13 ani, Selly a devenit partener afiliat YouTube. În 2019, la 17 ani, a devenit cel mai urmărit YouTuber din România.

În prezent, în mai bine de 10 ani de carieră de vlogger, are propria academie de vlogging, este fondatorul trupei 5Gang, autor de piese și cântăreț, actor și producător de film. În offline, Selly a devenit cunoscut publicului larg pentru opiniile critice aduse sistemului de învățământ din România, precum și din dezbaterile cu diverși oameni de televiziune.

Sursă foto: Instagram Selly

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton