Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani câștiga Adina Buzatu din afacerea cu fier vechi. „Conjunctura m-a ajutat”

Câți bani câștiga Adina Buzatu din afacerea cu fier vechi. „Conjunctura m-a ajutat”
8

de Roxana Mirea,

Adina Buzatu muncește de la 14 ani, iar la 18 ani, s-a lansat în lumea afacerilor. Stilista cumpăra și vindea fier vechi, afacere de care s-a ocupat până la vârsta de 21 de ani. Iată câți bani făcea Adina Buzatu din afacerea cu fier vechi.  

Câți bani a făcut Adina Buzatu din afacerea cu fier vechi. 

Adina Buzatu și-a câștigat primii bani la 14 ani, atunci când a început să spele parbrize împreună cu o prietenă. Apoi, pe când avea 18 ani, stilista a început o afacere cu fier vechi. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adina Buzatu spune că a făcut bani frumoși din această afacere, la care colabora cu tatăl fiicei sale  

Nu am făcut milioane, am făcut bani, dar nu milioane. La vremea respectivă, 1 milion de euro era o sumă… nici nu te puteai gândi că poți să-i numeri, dar am câștigat ok. Exportam din portul Constanța și o firmă mare, ca exportator de fier vechi. Conjunctura m-a ajutat, iar tatăl Sarei avea relații externe, apropo de acest domeniu, eu aveam relațiile interne. Ni s-a potrivit să facem acest business, business pe care eu l-am început”, a mărturisit Adina Buzatu, potrivit kanald.ro. 

Câți bani câștiga Adina Buzatu din afacerea cu fier vechi. „Conjunctura m-a ajutat”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Câți bani câștiga Adina Buzatu din spălatul de parbrize 

Tot în emisiunea de la Kanal D, Adina Buzatu a povestit câți bani a câștigat din spălat parbrize. Vedeta spune că reușea să ajungă la suma de 2000 lei pe zi.  

„Câștigam 2.000 de lei pe zi. Îmi amintesc exact chestia asta, pentru că îi număram des și ziua de muncă era de 2 ore. Erau foarte mulți bani în perioada respectivă. Eram primele în București, se stătea la coadă, la intersecția respectivă. Intersecția unde spălam parbrize nu era doar colțul străzii unde m-am născut, în centru, era și colțul cu școala generală pe care am terminat-o.  

Mă cunoșteau profesorii și toată lumea. 

Nu era o obișnuință atunci, în general, pentru copii să lucreze. Copiii așteptau să primească de la părinți. Mă întreba tata: „Tată, ce nu ți-am dat? Hai, să-ți luăm!” Nu-mi luase o pereche de jeans mulați, nu pentru că nu și-ar fi dorit să-i cumpere sau să-mi ofere banii respectivi, dar considera că sunt pentru alt gen de fete, genul acela de model. 

Atunci, nu mi-a luat, dar văzând ce am ajuns să fac, mi-a zis: „Te rog, tată, merg să-i cumpărăm dacă e nevoie!” Nu a fost nevoie. I-am explicat că vreau să câștig, pentru că îmi place să muncesc, pentru că îmi place să fiu independentă și îmi dă o satisfacție extraordinară, ceea ce l-a convins”, a mărturisit Adina Buzatu. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton