Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani au primit Laura Giurcanu și Sânziana Negru pentru participarea la „America Express”. Cele două și-au rotunjit considerabil veniturile

Câți bani au primit Laura Giurcanu și Sânziana Negru pentru participarea la „America Express”. Cele două și-au rotunjit considerabil veniturile
15

de Cristina Țapu,

„America Express – Drumul Soarelui”, sezonul 6, și-a desemnat câștigătorii. În marea finală s-au duelat frații Alexia și Aris Eram cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru, cele din urmă reușind să obțină premiul în valoare de 30.000 de euro. Iată câți bani au primit, de fapt, cele două, pentru participarea la emisiunea de la Antena 1!

Frații Eram s-au duelat în finală cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comicii George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Iulia Albu și partenerul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, toți membri ai echipei Observator, împreună cu creatorii de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, au fost concurenții care au acceptat provocarea celui de-al șaselea sezon al „America Express”, considerat cel mai provocator reality show din România și difuzat de Antena 1.

Scandal de proporții între Alexia Eram, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, la America Express 2023, sezonul 2. „Nu sunt o isterică răsfățată!” (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Echipele compuse din Alexia Eram și fratele ei, Aris, și Sânziana Negru și Laura Giurcanu au intrat în luptă în marea finală, iar copiiI Andreei Esca au ajuns la linia de finish după cele două creatoare de conținut, așadar câștigătorele sezonului au fost Laura și Sânziana.

Câți bani au primit Laura Giurcanu și Sânziana Negru pentru participarea la „America Express”

Cât au câștigat Laura Giurcanu și Sânziana Negru în urma victoriei lor în „America Express” 2023? Prin câștigarea competiției, cele două vedete au obținut un premiu în valoare de 30.000 de euro, echivalentul a 15.000 de euro pentru fiecare.

Cu toate acestea, conform speculațiilor din presa mondenă, pare că suma ar putea fi mai mare, deoarece se presupune că au primit 2.000 de euro (fiecare) pentru fiecare etapă, iar competiția a avut 10 etape în total. Astfel, suma totală ar putea fi de 20.000 de euro pentru fiecare. Adăugând cele două sume, rezultă o posibilă sumă de 35.000 de euro pentru fiecare dintre ele.

Drumul Soarelui a fost plin de obstacole și de surprize

Drumul Soarelui s-a desfășurat, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții au pornit din Columbia, au trecut prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Au plecat din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și au ajuns în țara lui Messi.

Parcursul lor a inclus tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile au fost gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor, o experiență completă. Au trăit aventura la cote maxime în Columbia, au cunoscut triburile indigene din Ecuador și au învățat ce înseamnă pasiunea în Argentina.   

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton