Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani au primit Ada Galeș și mama acesteia pentru participarea la „America Express”, sezonul 2

Câți bani au primit Ada Galeș și mama acesteia pentru participarea la „America Express”, sezonul 2
11

de Cristina Țapu,

„America Express”, sezonul cu numărul doi continuă, iar concurenții trec prin probe de foc pentru a ajunge în marea finală și a avea șansa să devină câștigătorii marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. Din păcate, pentru Ada Galeș și mama acesteia competiția a luat sfârșit după cinci săptămâni de concurs. Iată ce sumă de bani au primit acestea pentru participarea la emisiunea care le-a pus la încercare toate limitele.

Ce sumă de bani au primit Ada Galeș și mama acesteia la finalul emisiunii

În această săptămână, a avut loc etapa a 7-a a competiției „America Express”, iar la final, trei echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă. Laura și Sânziana, Vlad și Giulia Anghelescu, precum și Ada și Tony au fost echipele care s-au confruntat în duel.

Competiția a fost deosebit de intensă, dat fiind că pe traseu s-au aflat trei echipe extrem de competitive. Din nefericire, norocul nu le-a surâs Adei Galeș și mamei acesteia, iar cele două au fost eliminate. Cu toate acestea, concurentele nu au revenit în țară cu mâna goală pentru că au fost recompensate din plin pentru participarea lor la emisiune.

Ada și Tony Galeș, după ce au fost eliminate de la America Express 2023, sezonul 2  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Conform Cancan, Ada Galeș și mama acesteia au primit 1.500 de euro pentru fiecare săptămână pe care au petrecut-o în concurs. Cele două au concurat timp de cinci săptămâni, iar împreună au acumulat suma de 15.000 de euro.

Frații Eram au primit cei mai mulți bani pentru participarea la emisiune

Alexia Eram și fratele său mai mic, Aris Melkior, se numără printre participanții la „America Express” , sezonul 2. Cei doi au devenit preferații publicului datorită carismei de care dau dovadă, dar și a determinării de a duce la capăt orice probă, indiferent de cât de dificilă ar fi aceasta. Pentru participarea lor la concursul de la Antena 1 se pare că cei doi frați au fost plătiți regește!

Conform celor de la Cancan, Alexia Eram și Aris Melkior au fost plătiți foarte bine pentru participarea la această emisiune. Atât Alexia, cât și Aris au primit câte 2.500 de euro pentru fiecare episod în care apar, așadar în mod cert frații și-au rotunjit consistent veniturile de pe urma concursului.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton