Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani ar fi primit Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu pentru a reveni la Pro TV

Câți bani ar fi primit Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu pentru a reveni la Pro TV
9

de Roxana Mirea,

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu revin în postura de jurați ai emisiunii „MasterChef România”, de la Pro TV. Pentru a-i determina să se întoarcă acasă, șefii postului TV le-au făcut o ofertă de nerefuzat. Iată câți bani primesc Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu de la Pro TV.  

Câți bani primesc Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu de la Pro TV 

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să mai participe la filmările pentru „Chefi la cuțite”, iar ce a urmat a fost un adevărat scandal între chefi și conducătorii Antena 1. În prezent, există nişte procese pe rol în acest sens. 

Totuși, viața merge mai departe, iar Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au acceptat să semneze cu Pro TV și să se întoarcă „înapoi în viitor” la „MasterChef România”, show-ul care i-a făcut celebri. 

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu primeau aproximativ 300.000 de euro pe an la Antena 1 pentru a fi jurați în emisiunea Chefi la cuțite, potrivit news18.ro. Totuși, chefii ar fi fost nemulțumiți pentru că producția în sine scotea milioane de euro din publicitate, iar ei primeau mult mai puțin. 

După ce au plecat de la Antena 1, Pro TV le-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu pentru a reveni la MasterChef. Conform sursei de mai sus, șefii postului din Pache Protopopescu le-au oferit celor trei bucătari de două ori mai mulți bani decât Antena 1. Așadar, ei ar câștiga 600.000 de euro pe an la Pro TV. Asta înseamnă că fiecare dintre ei ar primi 200.000 de euro pe an sau circa 20.000 de euro pe lună. 

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu – MasterChef Romania 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, despre revenirea la MasterChef

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut primele declarații despre revenirea la MasterChef, de la Pro TV.

Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a spus Chef Sorin Bontea.

MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Pro TV, arhivă TVMania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton