Homepage  / Vedete româneşti

Ce sumă de bani a câștigat Zannidache, de fapt, la „Survivor All Stars”. Pleacă acasă cu o mică avere

Ce sumă de bani a câștigat Zannidache, de fapt,  la „Survivor All Stars”. Pleacă acasă cu o mică avere
9

de Cristina Țapu,

Zannidache a fost desemnat marele câștigător al emisiunii Survivior All Stars, după cinci luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Fostul Faimos a primit un cec în valoare de 100.000 de euro la finalul emisiunii, încă aceasta nu este suma reală care îi va intra în conturi!

Ce sumă de bani a primit Zannidache la Survivior All Stars

După 5 luni petrecute în Republica Dominicană, trei concurenți au ajuns în ultima etapă a emisiunii Survivor All Stars.

Pentru marele premiu au luptat Zannidache, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu. În final, câștigătorul competiției de la Pro TV a fost nimeni altul decât Zannidache. Acesta a făcut parte din echipa Faimoșilor și a reușit să obțină un număr impresionant de voturi din partea telespectatorilor. Acum, mulți se întreabă câți bani a câștigat Zannidache după participarea la Survivor All Stars.

Zanni, după ce a câștigat Survivor All Stars (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Zannidache pleacă acasă cu o sumă semnificativ mai mare decât cea anunțată la televizor. Deși premiul principal este de 100.000 de euro, din această sumă vor fi deduse impozitele, astfel că Zanni va primi în final doar 84.000 de euro. Acest lucru se datorează faptului că statul aplică un impozit de 16% pe întreaga sumă de 100.000 de euro, adică 16.000 de euro.

Zanni a primit 5.000 de euro pentru fiecare săpătmână de concurs

Conform informațiilor Cancan, artistul a semnat un contract cu Pro TV prin care primește 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Având în vedere că a rezistat până la finalul concursului, acesta va încasa un total de 100.000 de euro pentru cele 20 de săptămâni. Astfel, suma totală pe care o va primi Zanni se ridică la 184.000, o recompensă substanțială pentru eforturile și determinarea demonstrate în cadrul concursului.

Finala Survivor All Stars a fost difuzată joi, 30 mai 2024, la Pro TV. În finală, au ajuns Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zanni. Cei trei s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Andrei a fost eliminat din cursă după prima sesiune de voturi. Apoi, după a doua sesiune de voturi, Daniel Pavel a anunțat că Zanni este câștigătorul Survivor All Stars. 

Ulterior, el a revenit în mediul online cu prima reacție. „Vă iubescccc!! Acum 3 ani, n-am realizat nimic. Acum, sunt împlinit! SUNT VĂRUL VOSTRU! Iar voi mi-ați răspuns ca niște VERI adevărați!!! I lov uuu ROMÂNIAAAAAAAA”, a scris Zanni pe Instagram, după ce a câștigat Survivor All Stars.  

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton