Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani a primit Ștefania Stănilă pentru participarea la „Survivor All Stars”. 17 săptămâni în concurs i-au adus o sumă fabuloasă

Câți bani a primit Ștefania Stănilă pentru participarea la „Survivor All Stars”. 17 săptămâni în concurs i-au adus o sumă fabuloasă
6

de Cristina Țapu,

Survivor All Stars se apropie cu pași repezi de final, iar un alt concurent a părăsit Republica Dominicană în urma duelului. Ștefania Stănilă a părăsit competiția, însă nu s-a întors în România cu mâinile goale, ci cu o sumă considerabilă în cont. Iată câți bani a primit Ștefania pentru participarea la show-ul marca PRO TV.

Câți bani a primit Ștefania Stănilă pentru participarea la Survivior All Stars

În finala celei mai recente ediții a competiției Survivor All Stars 2024, emoțiile au fost la cote înalte. Joi seara, pe 9 mai, telespectatorii au asistat la eliminarea Ștefaniei Stănilă, participantă în concurs încă de la începutul aventurii din Republica Dominicană. Ștefania a rezistat 17 săptămâni în concurs, iar suma pe care a încasat-o pentru efortul său nu a fost deloc mică.

Ștefania Stănilă – Imunitate personalăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Conform celor de la Gândul, Ștefania a primit 3.000 de euro pentru fiecare săptămână de concurs. La un simplu calcul, rezultă că suma totală pe care a încasat-o Ștefania a fost de 51.000 de euro.

Cel mai puternic sezon al show-ului care a cucerit întreaga lume se apropie de final. A fost un sezon așteptat de către toți cei care au trăit cu sufletul la gură experiența concurenților în anii trecuți și care și-au dorit să-și vadă favoriții reuniți, luptând pentru marele premiu. Survivor All Stars este provocarea supremă, care demonstrează că imposibilul nu există și că cei mai puternici pot merge până la capăt!

Când va avea loc marea finală Survivor All Stars

Conform Cancan, Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu vor concura pentru titlul de supraviețuitor, care va fi recompensat cu premiul de 100.000 de euro.

Acești trei concurenți vor reuși să ajungă în marea finală, însă parcursul lor va fi plin de provocări și de neînțelegeri cu ceilalți participanți. Potrivit aceleiași surse, finala emisiunii va avea lor în data de 30 mai, iar emisiunea va fi transmisă live.

Pentru a afla cine va merge până la capăt, ce strategii vor apărea, ce alianțe se vor forma și ce provocări îi mai așteaptă pe concurenți, nu ratați nicio seară din cel mai puternic format de televiziune.
Nu uitați, săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO, vă puteți bucura de noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Sursă foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton