Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani a primit Roxana Nemeș pentru o singură lună petrecută la „Survivor All Stars”. Suma este uluitoare

Câți bani a primit Roxana Nemeș pentru o singură lună petrecută la „Survivor All Stars”. Suma este uluitoare

de Redactia Tvmania

Roxana Nemeș a părăsit Republica Dominicană după patru săptămâni de competiție. Vedeta a fost eliminată din concurs din cauza problemelor de sănătate și a fost nevoită să revină în România mai repede decât și-ar fi dorit. Iată câți bani a primit Roxana Nemeș pentru cele patru săptămâni petrecute în emisiune!

Câți bani a primit Roxana Nemeș pentru participarea la Survivor All Stars

Din motive care au legătură cu starea de sănătate, Roxana Nemeș a decis să se retragă din competiția „Survivor All Stars. Având în antecedentele medicale o intervenție chirurgicală pentru endometrioză, o afecțiune serioasă asociată cu infertilitatea și durerile cronice la femei, situația medicală a vedetei nu părea să se îmbunătățească.

„Sunt foarte emoționată, mă țin foarte tare ca să nu lăcrimez, pentru că am iubit experiența Survivor și am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni și vă mulțumesc din suflet tuturor. Mi-am promis mie și familiei mele că nu o să fac rabat la sănătate”, a declarat Roxana Nemeș înainte de a părăsi concursul.

După ample investigații, medicii au concluzionat că este în interesul ei să părăsească competiția și să se întoarcă acasă. Se pare că pentru cele patru săptămâni petrecute în competiția din Republica Dominicană, Roxana Nemeș a primit o sumă frumoasă de bani.

Conform celor de la Cancan, Roxana Nemeș a fost plătită cu nu mai puțin de 5.000 de euro pe săptămână, așadar la finalul lunii petrecute departe de cei dragi a reușit să acumuleze 20.000 de euro, o sumă deloc de neglijat.

Jador este cel mai bine plătit concurent din emisiune

Cel mai bine plătit concurent din emisiune este Jador. Artistul a negociat dur cu producătorii emisiunii și ar fi reușit să obțină un salariu de 10.000 de euro pe lună, potrivit aceleiași surse.

Până în prezent, Andreea Tonciu și Elena Ionescu au părăsit competiția, fiind eliminate în primele două săptămâni de concurs. Elena consideră că experiența Survivor a fost una intensă, dar plăcută, în timp ce Andreea Tonciu este de părere că jungla dominincană este un mediu în care doar cei puternici pot rezista până la capăt.

Roxana Nemeș și Elena Marin sunt concurentele care au pus capăt aventurii din Republica Dominicană în ediția difuzată de PRO TV joi, 8 februarie. Așadar, echipa Faimoșilor a pierdut deja patru membri.

Sursă foto: Pro Tv – Instagram Roxana Nemeș

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton