Homepage  / Vedete româneşti

Ce sumă de bani a primit Maria Lungu pentru șase săptămâni la Survivor All Stars. Războinica a pierdut duelul și a fost eliminată

Ce sumă de bani a primit Maria Lungu pentru șase săptămâni la Survivor All Stars. Războinica a pierdut duelul și a fost eliminată
8

de Redactia Tvmania

Maria Lungu a fost eliminată în cea mai recentă ediție a emisiunii Sruvivor All Stars, la scurt timp după ce făcuse schimbarea din tabăra Războinicilor în cea a Faimoșilor. A pierdut duelul împotriva Alexandrei Ciomag și a fost nevoită să revină, mai devreme decât și-ar fi dorit, în România. Iată câți bani a primit pentru săptămânile petrecute în concurs!

Ce sumă de bani a primit Maria Lungu pentru participarea la Survivor All Stars

Cu toate că a fost eliminată de la competiția de la Pro TV, Maria s-a întors acasă cu o recompensă financiară semnificativă pentru implicarea sa în aventura din Republica Dominicană.

Participarea Mariei Lungu în competiția Survivor All Stars a fost răsplătită conform acordului contractual semnat înainte de a intra în concurs. Este știut faptul că fiecare dintre concurenți a negociat ce sumă de bani va primi pentru participare și că Jador ar fi cel mai bine plătit dintre toți.

maria 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Conform informațiilor, fosta concurentă ar fi beneficiat de aproximativ 4.000 de euro pe săptămână, iar perioada de ședere în competiție a fost de șase săptămâni. Astfel, suma totală estimată pentru participarea concurentei ar fi fost de 24.000 de euro, potrivit Redacția.

Maria Lungu a fost eliminată din competiție

Maria Lungu nici nu a ajuns bine în tabăra Faimoșilor că a și fost eliminată în urma unui duel. Maria Lungu și Alexandra Ciomag au fost cele două concurente care s-au luptat pentru a rămâne în competiție, însă Alexandra s-a dovedit a fi mai bine pregătită decât Maria.

În urma duelului, Maria a fost nevoită să părăsească competiția. Nu înainte de a le transmite, însă, colegilor un mesaj.

„Dacă e să pierd înseamnă că așa trebuie să fie, dacă e să câștig, iarăși așa trebuie să fie. Am planuri mari, mă duc să îmi văd familia, prietenii și …ne revedem la finală”, a spus Maria Lungu, după ce Daniel Pavel a anunțat că ea este cea care va părăsi competiția din Republica Dominicană.

Maria Lungu are 28 de ani și a studiat designul vestimentar la Londra, iar în prezent activează ca stilist vestimentar pentru mai multe vedete din Republica Moldova.

Din punct de vedere amoros, concurenta nu a avut prea mult noroc pentru că a fost înșelată chiar înainte de nuntă de către cel care ar fi trebuit să-i devină soț.

Sursă foto: Pro Tv

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton