Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani a primit Elena Ionescu pentru participarea la Survivor All Stars. A fost eliminată după două săptămâni de concurs

Câți bani a primit Elena Ionescu pentru participarea la Survivor All Stars. A fost eliminată după două săptămâni de concurs
10

de Cristina Țapu,

Elena Ionescu a fost eliminată de la „Survivor All Stars” după mai puțin de două săptămâni în care s-a aflat în competiție. Iată câți bani a primit Elena Ionescu pentru participarea sa la aventura din Republica Dominicană.

Eliminarea a fost anunțată în episodul difuzat joi, 25 ianuarie 2024. Cu toate acestea, vedeta a fost observată în aeroportul din Frankfurt în weekendul trecut, alături de Andreea Tonciu. Cele două vedete au revenit împreună din Republica Dominicană, așadar nu a fost o surpriză pentru telespectatori identitatea celei de-a doua concurente eliminate.

Conform celor de la Cancan, Elena Ionescu a primit 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs, așadar suma pe care a obținut-o la plecarea din Republica Dominicană a fost cea de 10.000 de euro.

Elena Ionescu a câștigat „Survivor 2020”

Elena Ionescu a câștigat ediția din 2020 a emisiunii „Survivor România”. Artista a reușit să impresioneze publicul, primind cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor. Finaliștii care au ajuns în etapa decisivă a competiției au fost Elena Ionescu, Lola, Emanuel Neagu și Iancu Sterp.

Elena Ionescu, eliminată de la Survivor All Stars 2024. (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Prin intermediul votului direct al telespectatorilor a fost stabilit cine merită să devină campion. Elena Ionescu a plecat acasă triumfătoare, purtând cu ea nu doar trofeul imens Survivor, ci și premiul în valoare de 250.000 de lei, echivalentul a 50.000 de euro.

Pe data de 17 mai 1988, în Caracal, Județul Olt, s-a născut Elena Ionescu. Este recunoscută ca una dintre cele mai faimoase artiste din țară, meritând această notorietate datorită vocii sale excepționale.

Interesul său pentru muzică și teatru a început încă din copilărie, iar pe scenă a urcat pentru prima dată la vârsta de 6 ani.

Elena Ionescu a făcut furori alături de formația Mandinga

De-a lungul carierei sale, Elena Ionescu a luat parte la numeroase concursuri, festivaluri de muzică și emisiuni TV. Artista a obținut multiple premii în domeniul muzicii și a urmat cursuri de modeling în Craiova.

Elena Ionescu și-a consolidat notorietatea odată cu alăturarea ei trupei Mandinga, unde a devenit una dintre cele două soliste. În 2006, la vârsta de 18 ani, artista s-a înscris la un casting pentru a obține un loc în formație. A reușit să ajungă în finală și, în cele din urmă, să devină membră a Mandinga.

În 2016, Elena Ionescu a decis să-și urmeze propriul drum și să părăsească trupa Mandinga, orientându-se spre o carieră solo în industria muzicală.

Sursă foto: Instagram Elena Ionescu – PRO TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton