Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani a primit Cătălin Zmărăndescu pentru șapte săptămâni la Survivor All Stars. A fost eliminat după duelul împotriva lui Zanni

Câți bani a primit Cătălin Zmărăndescu pentru șapte săptămâni la Survivor All Stars. A fost eliminat după duelul împotriva lui Zanni
7

de Cristina Țapu,

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat din competiția Survivor All Stars într-un duel cu Zannidache. Cu toate acestea, pentru timpul petrecut în Republica Dominicană, Faimosul a primit o recompensă generoasă din partea Pro TV, plecând acasă cu o sumă semnificativă de bani. Iată câți bani a primit Zmărăndescu pentru cele șapte săptămâni petrecute în concurs.

Câți bani a primit Cătălin Zmărăndescu pentru cele șapte săptămâni la Survivor All Stars

În cadrul ediției de joi seara, pe 7 martie, Faimoșii au fost confruntați cu sarcina de a nominaliza persoanele care urmau să părăsească competiția. Cătălin Zmărăndescu a fost propus pentru un duel împotriva unuia dintre colegii săi de echipă.

survivorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Având colanul de imunitate, TJ Miles a făcut o propunere care l-a vizat pe Zannidache. În final, Zannidache a ieșit învingător în duel, iar Cătălin Zmărăndescu a trebuit să părăsească concursul după șapte săptămâni pe care le-a petrecut în jungla din Republica Dominicană.

Fiecare dintre concurenți a negociat cu producătorii suma de bani pe care o va primi drept recompensă pentru participarea la emisiune. Conform Cancan, Cătălin Zmărăndescu ar primi 5.000 de euro pentru fiecare săptămână în concurs. Ținând cont că 7 săptămâni s-a numărat printre concurenți, fostul sportiv ar urma să primească nici mai mult, nici mai puțin de 35.000.

Înainte de a părăsi competiția, Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în junglă și a transmis un mesaj celor care au rămas în competiția difuzată de către PRO TV. Cătălin le-a urat succces în continuare colegilor săi și a dorit să-i îmbrățișeze pe toți înainte de a reveni în România.

„Îmi e dificil să îmi găsesc cuvintele în momentul ăsta, am crezut pentru o secundă că pot câștiga, că pot rămâne aici, dar Zanni a fost mult mai focusat pe jocul ăsta, nu degeaba a câștigat în sezonul lui.

Pe de altă parte, sunt mândru că ultimul joc l-am avut cu un campion. Știu că i-a plăcut foarte mult tricoul ăsta lui TJ, vreau să i-l las lui ca amintire. Vreau să îi iau pe toți în brațe.”, a spus Zmărăndescu.

Tensiunea de la Survivor All Stars, la cote maxime

Competiția din Republica Dominicană continuă, iar adrenalina este la cote maxime. Au avut loc eliminări în ambele echipe, iar confllictele nu au lipsit din emisiune, așa cum era de așteptat.

De departe, cel mai controversat moment a fost cel care a cauzat eliminarea lui Jador din competiție. Artistul a încălcat orice regulă pentru a se întâlni cu iubita sa, Oana Ciocan, pe care a cerut-o în căsătorie înainte să fie descalificat.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton