Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani a primit Cătălin Moroșanu pentru șapte săptămâni la Survivor All Stars. Suma este uimitoare

Câți bani a primit Cătălin Moroșanu pentru șapte săptămâni la Survivor All Stars. Suma este uimitoare
6

de Cristina Țapu,

Cătălin Moroșanu a fost eliinat de la Survivor All Stars după șapte săptămâni pe care le-a petrecut în jungla din Republica Dominicană. Iată câți bani a primit sportivul pentru cele șapte săptămâni în care a făcut parte din echipa Faimoșilor!

Câți bani a primit Cătălin Moroșanu pentru participarea la Survivor All Stars

Pe 29 februarie 2024, echipa Faimoșilor a suferit o pierdere. Jocul de imunitate a fost câștigat de către Războinici, determinând organizarea unui nou duel eliminatoriu în rândul echipei roșii.

Membrii echipei Faimoșilor au elaborat o strategie și au convenit ca nominalizații să fie Cătălin Zmărăndescu și Cătălin Moroșanu, considerați cei mai slabi concurenți pe traseu. Astfel, cei doi au confruntat într-un duel eliminatoriu, iar fostul campion K1 a suferit înfrângerea în fața colegului său, fiind astfel eliminat din competiție.

morosanuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Conform informațiilor provenite de la CANCAN.RO, se pare că Cătălin Moroșanu primește o remunerație de 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla din Republica Dominicană. Având în vedere că fostul luptător a fost eliminat în etapa a 7-a a competiției, ceea ce înseamnă că a participat timp de 7 săptămâni la Survivor (7 x 5.000), Faimosul ar trebui să primească un total de 35.000 de euro.

Înainte de duelul eliminatoriu dintre Cătălin Zmărăndescu și Cătălin Moroșanu, Daniel Pavel a făcut un anunț foarte important.

Jador ar fi fost cel mai bine plătit concurent de la Survivor All Stars

Concret, Jador a fost informat că este descalificat de la Survivor All Stars 2024. A fost sancționat în urma unor manifestări nepotrivite în tabăra Faimoșilor, comportamentul său nereușind să treacă neobservat de către producători.

Conform sursei menționate anterior, Jador a fost concurentul care a primit cea mai mare sumă de bani pentru participarea sa la Survivor All Stars. Se zvonește că Jador ar fi primit nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro pentru fiecara săptămână petrecută în jungla din Republica Dominicană.

De-a lungul concursului, artistul s-a remarcat nu doar prin traseele pe care le-a pacurs cu brio, ci și prin atitudinea conflictuală. A avut discuții contradictorii cu mai mulți colegi de echipă și nu s-a sfiit să-i adreseze cuvinte urâte lui Jorge, proaspăt mutat în tabăra Războincilor.

Sursă foto: Pro TV – Instagram Cătălin Moroșanu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton